Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10TL.NET | İndex Tasarımı %99
(17-06-2014 Saat: 12:43)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 12:41)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 12:38)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 11:52)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 10:32)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 6RjYyE.jpg

oQJnOQ.jpg

MYMGRM.png

Şu konuya açıklık getirmek istiyorum.

Bana ait olan Ana Sayfa tasarımının kodlarını hiçbir yerde yayınlamadığıma göre o tasarımdan herhangi bir materyal alınmasını istemiyorum demektir. Bu çok bariz bir şekilde ortada.

Diğer yandan bazılarına örnek olmak da güzel bişey. Akli düşünmek gerekirse genel olarak benim tasarımımın örnek alınması birşeyler başarmışlığımı ortaya çıkarıyor. Tartışma yaratmaya gerek yok.

3 Kelime: Taklitler asıllarını yüceltir.

Benimkini diye koydun ? Çok mu benziyor CSS'lerin %10'u benziyordur en fazla.

Power'in yaptığına benziyor yorumları yapanlar var. Bu nedenle koydum.

(17-06-2014 Saat: 11:59)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 10:51)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Header'deki üst çizgi, footer, kutular ve gri motifler benzer durumda. Ben %100 kopyası demedim. Sadece örnek alınmış o kadar.

Örnek Almadım.Tarzımız Benziyor Diye Örnek Almış Değilim..
Bir Parça Alıp Kullansam Neyse Anlarım..

İyi anlarım da, footer tesadüf olamaz ki.

(17-06-2014 Saat: 12:02)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 11:59)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek Almadım.Tarzımız Benziyor Diye Örnek Almış Değilim..

Neon sen de uzatma basit bir css sonuçta.

Yetkilinin görevi olayı sakinleştirmek, oluşan kıvılcımı söndürmektir. Bu yorumla bir yetkili tartışmanın temelini atacak şekilde, tabiri caizse “ Sert ” yorum atmış durumda. Bu yaptırım yetkilinin göreviyle ters düşüyor. Daha yumuşak bir dille “ Bunlar basit şeyler tartışmanıza gerek yoktu. ” şeklinde tartışmayı hafifletecek bir yorum yazılması yetkiliye yakışan bir tutum olurdu.

(17-06-2014 Saat: 12:19)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha çok esinlenmek. Konuyu baltalamasak iyi olur.

Helper'in de belirttiği üzere tasarımlarda "esinlenme" var. Bunu söyleyebilmek önemli.

Sen daha sert algılamış olabilirsin. Neyse uzatmayalım.

Daha sert algılayabileceğimi düşünüyorsan sert yorumlar atmayabilirdin.

Bana göre sert değil. İnsanların algılayış biçimi farklıdır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 12:46)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 12:38)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 11:52)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benimkini diye koydun ? Çok mu benziyor CSS'lerin %10'u benziyordur en fazla.

Power'in yaptığına benziyor yorumları yapanlar var. Bu nedenle koydum.

(17-06-2014 Saat: 11:59)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Örnek Almadım.Tarzımız Benziyor Diye Örnek Almış Değilim..

(17-06-2014 Saat: 12:02)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neon sen de uzatma basit bir css sonuçta.

Yetkilinin görevi olayı sakinleştirmek, oluşan kıvılcımı söndürmektir. Bu yorumla bir yetkili tartışmanın temelini atacak şekilde, tabiri caizse “ Sert ” yorum atmış durumda. Bu yaptırım yetkilinin göreviyle ters düşüyor. Daha yumuşak bir dille “ Bunlar basit şeyler tartışmanıza gerek yoktu. ” şeklinde tartışmayı hafifletecek bir yorum yazılması yetkiliye yakışan bir tutum olurdu.

(17-06-2014 Saat: 12:19)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha çok esinlenmek. Konuyu baltalamasak iyi olur.

Helper'in de belirttiği üzere tasarımlarda "esinlenme" var. Bunu söyleyebilmek önemli.

Empati yaparak yorum sertliğini ayarlaman gerekiyor. Sana göre sert olmayan yorum başkasına sert gelebilir. O noktada iyi düşünmen lazım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu Çöpe Döndürdünüz.Sorununuz Varsa Özelden Hall Edin.Bir Daha Buradan Tartışma Çıkaracak Olursa Uyarı Vereceğim(!)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 12:52)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 12:46)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-06-2014 Saat: 12:38)Neon Blazer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Power'in yaptığına benziyor yorumları yapanlar var. Bu nedenle koydum.

Empati yaparak yorum sertliğini ayarlaman gerekiyor. Sana göre sert olmayan yorum başkasına sert gelebilir. O noktada iyi düşünmen lazım.

Tamam da konu iyice tartışma konusuna dönüştü. Artık yorum yapmayı bırakalım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Biraz daha uzarsa tartışmaya devam eden kişilerin tamamı ceza alacak , bir tasarım konusunu bu duruma nasıl çekmeyi başardınız anlamıyorum ?
Diyelim ki ben gittim BlueSaint temasını çok beğendim ona özenerek bir iki yerini alıp kendi temamda kullanıyorum , olamaz mı ? Bence Olabilir , neden olmasın ?
Birinin sizin yaptığınız işi beğenmesi bile bana kalırsa muhteşem bir duygu . Bırakın alsınlar ne olacak size bir zararı var mı ? Herkes biliyor zaten size ait olduğunu .
Bir buton için bu kadar boş yorumlar atmayı nasıl başardınız o çok ilginç işte.

Kilitlendi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(17-06-2014 Saat: 10:00)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şuna Buna Benzemiş Diyenler İçin;

Son 1 Haftadır Çok Yoğunum İndexe 2 Gün İçerisinde Yaptım.Şu An Hem İndex Hem Tema Yetiştiriyorum.#Pøwér™ İndexinde Sanki Hiç Bir Şey Benzemiyor Neon Blazerinkine.Neon`la Benimkiler Benziyorsa Ben Ondan Alıntı Yaptım Demek Değilki.Neonla Benim Zevkim Aynı Olamazmı?
Biraz Vaktim OlsaydI Daha Farklı Şeyler Kodlayacaktım.Kodlama Bilgimin Olmasına İnanmayan Arkadaşlar Olursa.İndexdekilerin Aynısını TW`de Aynısnını Gözünün Önünde Kodlarım..
Sana kodlama bilgin yok diyen oldu mu ? Hayır.
Sana illa ki index yap diyen oldu mu ? Hayır.
Ya işlerini bi kenara bırakıp ondan sonra yapardın,ya işlerin bitince,ya da hiç yapmazdın.
Zevkler aynı olabilir fakat ona benzeyen bir tasarım yapman zevk ile ilgili bişey değil.Benim demek istediğim özgün olun,özgün tasarımlar yaratın hangi indexe girsem Neon Blazer'in yaptığının kopyası neden OnLiNe'nin indexi öyle değil ? Adam özgün tasarımlarını yapıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asipatronun yazdıklarını görmedim kusura bakmayın,kilitli olduğunuda görmedim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping