https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmtema - %30
Hitap ettiği kesim aralığı dar bu tür temalarda genelde böyle.Aslında hitap edilen kesime göre güzel.Tasarımda headerda alan iyi kullanılmamış.Film sitem olsa ana menülerde kategori isimlerini koyardım.Yan menülerde bu senin yaptıklarını koyardım.Ek olarak sarı renk biraz açık renk olduğu için arkaplanda beyaz çok fazla parlama yapar.Daha yarım yani tamamlanmamış çokta yorum yapmak doğru olmaz.İyi çalışmalar.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık adaş, güzel olmuş :D
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık Yusuf abi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-03-2018 Saat: 19:23)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hitap ettiği kesim aralığı dar bu tür temalarda genelde böyle.Aslında hitap edilen kesime göre güzel.Tasarımda headerda alan iyi kullanılmamış.Film sitem olsa ana menülerde kategori isimlerini koyardım.Yan menülerde bu senin yaptıklarını koyardım.Ek olarak sarı renk biraz açık renk olduğu için arkaplanda beyaz çok fazla parlama yapar.Daha yarım yani tamamlanmamış çokta yorum yapmak doğru olmaz.İyi çalışmalar.

(22-03-2018 Saat: 21:43)yusufkoc Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık adaş, güzel olmuş :D

(22-03-2018 Saat: 22:41)Papilion Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eline sağlık Yusuf abi.
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(22-03-2018 Saat: 17:27)Escobar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-03-2018 Saat: 15:37)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğenmedim , daha farklı bir şeyler beklerdim filmtema demişsiniz de filmle alakası yok.

Elinize sağlık

Filmle alakası mı yok? Ya temadaki filmleri hiç izlemedin, ya gözün headerdeki arkaplanı seçemeyecek kadar hasarlı, ya da dalga geçiyosun.

Yav onlar filmmiydi şimdi farkettim ilk başta marvelin arkaplani zannetmistim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-03-2018 Saat: 03:04)#Lykia Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-03-2018 Saat: 17:27)Escobar Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(22-03-2018 Saat: 15:37)Murat#Baykam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beğenmedim , daha farklı bir şeyler beklerdim filmtema demişsiniz de filmle alakası yok.

Elinize sağlık

Filmle alakası mı yok? Ya temadaki filmleri hiç izlemedin, ya gözün headerdeki arkaplanı seçemeyecek kadar hasarlı, ya da dalga geçiyosun.

Yav onlar filmmiydi şimdi farkettim ilk başta marvelin arkaplani zannetmistim :)

Marvel ne yapıyor, besicilik falan mı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu temaya devam etmeyeceğim.
Şurdan devam ediyorum ; 
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=96397
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi