https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Targetlog Blog Çizimi
(30-06-2017 Saat: 00:07)#MorpHeus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Analmadınız Hocam.
YNbyoA.png

Buraya Başka Font Kullanabilirdiniz.

Sağolun öneriniz için. Anlamadım ilk başta.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle elinize sağlık, diğer tasarımlarınızı bilmiyorum ama bu tasarımınız hakkında yorum, öneri yapmak gerekirse bana göre - kolay anlaşılabilmesi açısından da - şu şekilde maddeleyebilirim.

Öneriler, Artılar, Eksiler
*Sağ ve sol kısım hizalamaları gayet iyi.

*Menü kısmındaki arkaplan boşlukları eşit değil. Onun dışında en sağdaki ikon diğer bölümlere göre büyük olmuş.

*Logo ile duyuru kısmı aynı hizada değil.

*Duyuru kısmında Helper'ın da dediği gibi arama kutusu olabilirdi.

*Menü kısmı güzelleştirilebilir. İkon boyutu ve menü boyutları ayarlanabilir.

*Artık genellikle oval tasarımlara önem veriliyor. (bkz: twitter) Menü veya diğer kısımlar ovalleştirilebilir.

*Font değiştirilebilir.(ki değiştirmelisin.)(Ubuntu font güzeldir.)

*Konu kısımları saat, tarih kısımları küçültülebilir. Yani Başlık daha ön planda, onu yazı takip ediyor, en son da tarih, saat düşün.

*Konu kısımları arası geniş olmuş. Onları azaltabilirsin. Mesela 2 tane koyarsın ortaya bir reklam yerleştirirsin ama her konuda o 
boşluğu vermek iyi olmaz.

*Renk konusunda Google Material renkleri kullanmanı öneririm. Photoshop için renk kataloğu da mevcut indirip kullanabilirsin. Adobe Kuler'i de tercih edebilirsin.

*Material tasarımı bir araştır derim. Genellikle o yönde yapılır site tasarımları. (Bkz: Webtekno)

*Renk uyumu dersen hangi amaca göre kullanacağına göre değişir. Mesela canlı renkler güzel bir kişisel blog için enfes olabilir. Bir de genelde beyaz kullanılır. Pek göremezsin arkaplanı renkli olan siteler. YouTube, Facebook, Twitter, İnstagram, Google, Yandex...  Siteler genelde beyazdır. Sadece menüler vs. renklidir ya da ikonlar, logolar.

*Footer kısmındaki yazılara da arkaplan koyman iyi olmamış. 

*Footeri sade ya da geniş çaplı yapabilirsin.
(Sade, bkz: Google, Geniş çaplı, bkz: Wmaracı)

*Son olarak konu kısımları ile yan menü arası da geniş olmuş. Güzel bir aralık kullanılabilir.

Başarılar dilerim :)
Eleştirmesi kolay da yapması zordur.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 00:42)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle elinize sağlık, diğer tasarımlarınızı bilmiyorum ama bu tasarımınız hakkında yorum, öneri yapmak gerekirse bana göre - kolay anlaşılabilmesi açısından da - şu şekilde maddeleyebilirim.

Öneriler, Artılar, Eksiler
*Sağ ve sol kısım hizalamaları gayet iyi.

*Menü kısmındaki arkaplan boşlukları eşit değil. Onun dışında en sağdaki ikon diğer bölümlere göre büyük olmuş.

*Logo ile duyuru kısmı aynı hizada değil.

*Duyuru kısmında Helper'ın da dediği gibi arama kutusu olabilirdi.

*Menü kısmı güzelleştirilebilir. İkon boyutu ve menü boyutları ayarlanabilir.

*Artık genellikle oval tasarımlara önem veriliyor. (bkz: twitter) Menü veya diğer kısımlar ovalleştirilebilir.

*Font değiştirilebilir.(ki değiştirmelisin.)(Ubuntu font güzeldir.)

*Konu kısımları saat, tarih kısımları küçültülebilir. Yani Başlık daha ön planda, onu yazı takip ediyor, en son da tarih, saat düşün.

*Konu kısımları arası geniş olmuş. Onları azaltabilirsin. Mesela 2 tane koyarsın ortaya bir reklam yerleştirirsin ama her konuda o 
boşluğu vermek iyi olmaz.

*Renk konusunda Google Material renkleri kullanmanı öneririm. Photoshop için renk kataloğu da mevcut indirip kullanabilirsin. Adobe Kuler'i de tercih edebilirsin.

*Material tasarımı bir araştır derim. Genellikle o yönde yapılır site tasarımları. (Bkz: Webtekno)

*Renk uyumu dersen hangi amaca göre kullanacağına göre değişir. Mesela canlı renkler güzel bir kişisel blog için enfes olabilir. Bir de genelde beyaz kullanılır. Pek göremezsin arkaplanı renkli olan siteler. YouTube, Facebook, Twitter, İnstagram, Google, Yandex...  Siteler genelde beyazdır. Sadece menüler vs. renklidir ya da ikonlar, logolar.

*Footer kısmındaki yazılara da arkaplan koyman iyi olmamış. 

*Footeri sade ya da geniş çaplı yapabilirsin.
(Sade, bkz: Google, Geniş çaplı, bkz: Wmaracı)

*Son olarak konu kısımları ile yan menü arası da geniş olmuş. Güzel bir aralık kullanılabilir.

Başarılar dilerim :)
Eleştirmesi kolay da yapması zordur.
Değerli yorumunuz için sağolun hocam :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kaan çok iyi bir çalışma bir öncekine göre mükemmel diyebilirim.Biraz yazı boyutlarında sıkıntı var onun dışında çok iyi.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 00:53)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kaan çok iyi bir çalışma bir öncekine göre mükemmel diyebilirim.Biraz yazı boyutlarında sıkıntı var onun dışında çok iyi.

Sağolun hocam sizden bu yorumu almak beni çok mutlu etti.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence de son derece güzel. Renkleri de bayağı bir doğru seçmişsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 01:15)metehandurmus Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence de son derece güzel. Renkleri de bayağı bir doğru seçmişsin.

Sağol Mete :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkaplanı açık gri yaparsan farkı görürsün diye düşünüyorum, güzel olmuş eline sağlık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-06-2017 Saat: 18:19)Jinpachi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkaplanı açık gri yaparsan farkı görürsün diye düşünüyorum, güzel olmuş eline sağlık.

Eyvallah yusufum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel,geliştirilebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform