Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Site Kapatma Talebi
sayın admilerim ve değerli forumdaşlarım öncelikle yaşanan bu durumdan dolayı ben şahsım adına hepinizden özür dilerim.böyle bir durumla ne sizi rahatsız etmek isterdim nede meşgul etmek isterdim.ama gördüğünüz gübü mbirol denen kişi benim hakkımda yalan yanlış birşeyler yazmış ve benimde buna karşı birşeyler yazmam gerekiyordu..

diğer bir önemli hususta hak yerini bulmuş ve cavap hakkım verilmiştir teşekkür ediyorum.

benim göstermeden aldığım birşey yok.bana hırsız diyen adam :benim türk forumlarında yayınladığım kampanya listesini çalmaz.

ben bu adama hiçbir zaman küfretmedim.hep önce o küfür etti .bende ondanmı korkacağım herzaman cevabı hazırdır.çocukmu korkutuyor burda versin mahkemeye kim önce küfür etmiş ne yapmış ne yaptırmış ortaya çıkar zaten.

benim yaptığım herşey ortadadır hiçbir gizli saklı birşey yoktur.bu forumları savcılkta incelese benim ortaya dökülecek hiçbirşekilde pisliğim yoktur.ama o şahıs kendini düşünsün.

benim bu forumu kurma amacım bellidir.bakın ben ne satışcıyım nede bu işlerden ekmen yiyen biriyim.benim alanım tamammen farklıdır.benim bu forumu kurma amacım sadece ve sadece kardeşlerime yardımcı olmaktır.bunuda herzaman belirtmişimdir.karşılığındada işlerine yardımcı olabilmişsem bir allah razı olsun dua etsin yeterdir.bana bu yeterde artar bile.benim paraya değil duaya ihtiyacım var.her insanın olduğu gibi.

peki neden böyle bir işe kalkıştım.bakın bu adam yıllardır donanım haberde yazar durur  işine geldiği gibi.amacı diğer klimaları kötüleyip kendi ürününü satmaktır.en iyisi herzaman kendi sattığıdır.işine geldiği gibi cevap verir.kendisinden yada kendi sattığı markalardan almayanlara hakarette eder küfürde eder.işte bunlardan biriside benim.

geçmişte bende kendisinden klima almak istemiş biriydim.fakat verdiği fiyatın çok daha düşüğüne aynı klimayı aldım ve bunu belirttim.bu şahıs bana demediğini bırakmadı herkese davrandığı gibi.

bende burdan kendisine gıcık kaptım.sonuçta herkes ozgurdur.sen bu foruma hizmet ediyorsan herkese saygı duymak zorundasın.illa herkes senden klima almak zorunda değildir.

bu kişiyi yıllardır takip ederim.hep yaptığı aynıdır.ama son zamanlarda o kadar insanın canını yakmaya çalıştıki artık bende kendimce isyan ettim.

Nedenmi isyan ettim.benim din kardeşlerimin cebindeki üç kuruşa göz dikip ve binbirtürlü yalanlarla dolanlarla bir işe yaramayan klimaları satmaya kalktı ve sattıda.çoğunu mağdur etti.

Ben öncelikle bir insan olarak herkesi uyarmak görevimdir ve bunuda yapmak için çok uğraştım.bu kişiyi güzellikle donanım haberde çok uyardım.bu yalnız bir kişi de değil.bu kişinin bir ekibi var.bu ekibini sürekli insanların üzerine salıyor.istediği gibi yönlendirmeye çalışıyor.kendi forumuna getirtip insanları birşekilde kandırıyor ve sonundada yapacağını yapıyor.

ben bu şahısıda ve ekibindekileride çok uyardım güzellikle.ama bunlar aksine üzerime geldiler.yapmadıklarını demediklerini bırakmadılar.kendi ekibinin birçok niki donanımdan silindi.en son ise kendi nikide silindi.nedenide belli.insanları yanlışa yönlendirmek.

evt bende atıldım .ama bunlarla uğraştığım için atıldım.doğruları savunduğum için atıldım.ben haksızlığa tahammül edemem.ve etmediğim için atıldım.

bu kişinin ordan atılması demekı rahat durmucağı anlamına gelmez.ki durmadıda.bende kendimce bir karar aldım.
Bir forum kurup sadece ve sadece insanlarımızı kardeşlerimizi uyandırmak bilgilendirmek ezilmelerini önlemek vs gibi düşüncelerle bu yola çıktım.bu işi sadece mbirola karşıda değil tüm dürüst olmayan insanlara karşı yaptım yapıyorum ve yapmayada devam edeceğim.benim bu bir müslüman olarak görevimdir.

bakın bu kişinin yaptığı artık insanlara yeter.

hep kendini hakılı görür.hep kendi yapacak karşısındaki susacak.içer içer millete saldırır küfürler hakaretler eder.
ben içmesine birşey diyemem yanlış olduğunu birkere söyler gerisini allaha havale ederim.fakat bizlerin insanların üzerine gelmesi de kabul edilemez.

bu kişi kendini paraya satmış tapmış.tek amacı kendi mallarını satıp para kazanmak.tamam hepimiz paraya çalışıyoruz.yaşamımızı idame ettirebilmemiz için paraya ihtiyacımız var.ama helal olan paraya .alın terimizle kazandığımız paraya.emek verdiğimiz paraya ihtiyacımız var.

yalanla dolanla binbirtürlü hileyle insanları sattığımız ürünle mağdur ederek ağlatarak kazanılan para haramdır.bende bu haram yiyen kişilerin karşısında tek başıma mücadele ediyorum.bir kardeşimi kurtarırsam ne mutlu bana diyorum.işimden gücümden zamanımdan ailemden zaman çalıyorum ve bu kardeşlerime yardım etmeye çalışıyorum.

Bakın sayın yöneticilerim ve değerli forumdaşlarım.ben tek başına biriyim ve tek başıma mücadele ediyorum birşeyler yapmaya çalışıyorum.fakat bu karşımdaki kişi sayıca çok yüksek.ama benimde yanımda yüce rabbim var.

Sayın adminlerim burda yazmaya kalksam bu olay gerçekten uzar gider.sayfalar dolar.ben azda olsa kendimi savundum.umarım amacımı anlamışsınızdır.ben burda kimseyi etkilemeye vs çalışmıyorum.hakkımda birşeyler yazılmış bende olması gerekeni yaptım.

bu şahış gelmiş burda sizleri etkilemeye çalışıyor.madem bu kadar derdi vardı benimle konuşmayı birkere neden denememiş.öyleya bizlerde insanız anlarız birşeyleri.ama hep kendini yüksek göstercek ya arkadaş nede olsa bir satıcı.yok böyle bir dünya.bilgilide olsa parasıda olsa biz insanlar eşitiz.bu kendisine herşeyi yapmak yazmak hakkını vermez.

Bu konuyu daha fazla uzatmak sizlerinde zamanından çalmak istemiyorum.

Forumumu bu adamı dinleyipte kapatırsanız çok üzülürüm.haksızlık olur bu.ama saygımıda duyarım.belirtiğiniz gibi bende başka sitelerdende forum kurabilirdim.okadar emeğim yazım var o forumda.

herkesin zamanından çaldığım için ,başını ağrıttığım için ....çok özür diliyorum tekrardan ve hakkınızı helal edin.bende böyle olmasını istemezdim ama oldu.sağlıcakla kalın.hayırlı forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@rayray93 @admin @bilsoft
arkadaş hala gördüğünüz gibi burayı mahkeme sanıp o bana şunu dedi bu bana bu dedi diyor :)
Gitsin wordpress açsın ordan küfrtesin bakalım hosting firması tarafından ifşa ediliyor mu edilmiyor mu. İçerik konusuna gelirsek siteyi 2 hafta önce açtı ve benim sitem domain yaşınada bakarsanız 10 aydır hizmet vermekte... Konu adları ve içerikteki alıntılarda bile forumuna üye olmamasına rağmen benim forumumdan çalıntı yapmakta.
Ayrıca şahsıma bariz bir şekilde küfür edilmekte ve konuyu açar açmaz linki kaldırmış gidip uğraşıp ekran görüntüsünü değiştirecek değiliz zaten. Diğer konulardada küfür olması bile normal bişeymiş gibi yazılmış sanırım böyle bir şeyi free hosting sunarak iyi niyetinizden yararlanarak böyle bir küfüre izin vermeyeceğinizi düşünüyorum. Ayrıca arkadaşta küfür olduğunu düşünüyorsa nereye gidiyorsa oraya şikayet etsin değil mi ? Eğer şahsına küfür varsa ki öyle isim verilerek herhangi bir şey de yok VARSA BİLE gitsin şikayet etsin. Ben şuan onun forumunu gelmiş şikayet ediyorum bunun benim forumumla veya başka birşeyle karıştırılmaması gerekiyor. Arkadaş kafanızı bulanıklaştırmaya çalışıyor konuyu farklı yerlere çekiyor bu küfürlere ve içerik çalıntısına izin verilmemesini ve forumun kapatılmasını talep ediyorum bu olay seninki şöyle böyle olayı değil oda gitsin şikayet edebiliyorsa etsin. Adını soyadını söylemeyen adamlarla anonim insanların lafıyla iş yapıyoruz , gerekli doğru kararı vereceğinizi düşünüyorum fazla uzatılacak bu kadar bişey olacağını da düşünmüyorum her geciktiğiniz gün adam işlediği suçları düzeltiyor olabilir. Açıp domain yaşlarına , sitedeki adımla çalınmış konu başlıklarına kadar var , ayrıca bunlar üzerine küfürler var bir forumun kapatılması için daha ne gerekiyor .
Arkadaş bu kadar beni beğenmiyor suçluyor hakaret ediyor falan ya bilgilerimdende şüphe ediyor o zaman hala neden yazılarımı çalıyor bilgilerimi çalıyor bunuda düşünürseniz memnun olurum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
[quote pid='537670' dateline='1448749450']
Saldırı başlamış
[/quote]

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İşte bu

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
konulara bişey yapamayız.ama kufur içerikli tum içerikler silinir.
kişilere saldırı ve hakaret varsa da kaldırırız.
içeriklere korumak için yol ve yontemler var onları kullanın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2015 Saat: 11:51)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: konulara bişey yapamayız.ama kufur içerikli tum içerikler silinir.
kişilere saldırı ve hakaret varsa da kaldırırız.
içeriklere korumak için yol  ve yontemler var  onları kullanın.
Tamam diyelim ki içerikler silinecek , bu adam duramıyor ki 2 gün sonra yine aynısını yapacak heryere sataşan eden birisi bu forumuma girip üyelik açıp 400 kişiye özel mesaj atarak benim adımı karalamya çalışan birisinin duracağını zannetmiyorum.
Ayrıca siz sadece onları sildiğinizde herhangi bir şekilde cezasını çekmiş olmayacak yaptığı cezasız mı kalacak arkadaşın ? Siz herhangi bir şekilde forumuna yaptırım uygulayamazsanız bu adam yine küfredecek forumunu okudunuz mu bilemiyorum her konu altında bana küfürler var kullanıcılara küfürler var.
İçerik korunması ile ilgili tavsiyelerinizi de ayrıca bekliyorum hemen yürürlüğe koyalım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
beyfendi bakın burada sistem işleyişi şöyledir.once şahıs uyarılır yaptığı hataya gore sitesi gerekirse kapanabilir.oyle hemen her şeyde kapanmaz.az çok bilirsiniz.oncelllikle içeriklerinizi korumaya yoneşik şeyler yapın kopyalama izni engelleme vs. yazı koruma ozelliği var mı bilmiyorum da cretiva common deneyebilirsiniz.
normalde internette veya yasal yazı korumayla ilgili bir yasa yok.ek olarak yazıların sizin olduğunu kesin trscilleyen bir kurum yada kuruluşta yok.o yuzden içeriklerin sadece hakaret ve kufurlu olanlar silinir.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
(01-12-2015 Saat: 18:15)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: beyfendi  bakın burada sistem işleyişi şöyledir.once şahıs uyarılır yaptığı hataya gore sitesi gerekirse kapanabilir.oyle hemen her şeyde kapanmaz.az çok bilirsiniz.oncelllikle içeriklerinizi korumaya yoneşik şeyler yapın kopyalama izni engelleme vs. yazı koruma ozelliği var mı bilmiyorum da cretiva common deneyebilirsiniz.
normalde internette veya yasal yazı korumayla ilgili bir yasa yok.ek olarak yazıların sizin olduğunu kesin trscilleyen bir kurum yada kuruluşta yok.o yuzden içeriklerin sadece hakaret ve kufurlu olanlar silinir.

Bunların silinmesini talep ediyorum öyleyse. Ayrıca içerik sizinmi vs bilinmez demişsiniz arkadaşın foruma baktıysanız direkman benim kendi sitemde yazdıklarımı alıntı içersinde quote mbirol şeklinde kopyalanmış bildiğiniz kodlarla beraber kopyalanmış şekilde admın ve dediğim şeyler yazıyor kendi yazdığı şeyler için dediğinizde haklısınız fakat dediğim gibi alıntı olarak çalmış ve benim adım yazıyor .
Örnek resimlerden ne demek istediğimi anlarsınız sanıyorum ki
VXPX8B.jpg
QYvYNj.jpg
bMkMpm.jpg
dZ8ZDp.jpg

Bunların dışındada sizden şöyle bir talebim olacak. Ben bu arkadaşı hukuki olarak dava açacağım bu yaptıklarından ötürü fakat isim vs bilgisi yok ben bu sitesinde yazanlardan dolayı açacağım firma karalama ve isime hakaret suçundan ötürü site adresini vereceğim ve sizle iletişim kuracaklar. Ve benimde başıma gelen olaylardan bir tanesi olan hosting firmalarında T.C tüzel kişilik kontrolu yapılmakta sizde bilirsiniz zaten bunu. Bu arkadaş madem bu işi yapacak ve tüzel kişi ise bunu doğrularsanız kendi aranızda sevinirim çünkü dava açıp uğraşacağım ve bundan sonra size gelinince ya bunun kontrolu yapılmamış direkman kapatalım gibi birşey olsun istemiyorum ben davayı açılınca bu adamın artık bulunmasını istiyorum. Yasal olan gibi sizde böyle bir tüzel kimlik kontrolu yaparsanız sevinirim ben sizden herhangi bir bilgi istemiyorum ben siteyi şikayet edeceğim dediğim gibi.

Ayrıca küfürlerde hala daha durmakta
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bak birol yazmayım diyorum ama gene yazmak zorunda bırakıyorsun beni.
şimdik alıntı konusuna gelirsek istediğim yerden istediğim alıntıyı yaparım.buna engel yok.amaç nedir alıntılardan insanları bilinçlendirmek.bilgileri göstermek.burası bir forumsa ne işe yarıyor sadece klima satmaya yaramıyor kusura bakma.

şimdik gelelim küfür olaylarına.ben seni defalarca adam gibi uyardım.rica ettim üstüme gelme adamlarını üzerime salma dedim.sen ne yaptın aksine daha fazla üzerime geldin ve adamlarını saldırttın.

ilk küfürü eden kim?

yukarıdaki konuda resmini bastığım gibi sensin.e bizde ***** değiliz küfürüne karşılık küfür etmişimdir.kaldıki sana karşı benim forumumda küfür yok.bunu göster bana.ben senin gibi gene o.ç demedim.

şu andaki küfürler dediğin yazılar kime edilmiş memnun olana demi.

o zaman memnun olan neden şuanda benim forumuda yönetici?

küfür ettiğimi varsaydığın kişi şu anda benim forumuda insanlara hizmet veriyor ve benim kardeşimdir.

bak biraz yaşının gereği akıllı olda BURDA BENDEN ÖZÜR DİLE BENDE O KONUYU KENDİM TAMAMEN KALDIRCAM SÖZ SANA.

ha dersenki hayır ben ergenliğime devam edeceğim ozaman şunu bil:

o konu ister silinsin ister silinmesin.o forum ister kapansın ister kapanmasın ben senin peşindeyimmm.
ne zamanki insanların kanına girmeyi bırakırsın bende ozaman senin peşini bırakırım.o forum kapanır ben başka yerden açarım sıkıntı yok.sanmaki korkarım geri çekilirim.tam aksine dahada üzerine gelirim ve gelcemde.
ben burdaki insanlara saygısızlık yapmak istemiyorum.oyuzdende çocuk gibi gelip burda ağlama.

ben mybb yi tercih ettim.ve takdir görülürse kullanmayada devam edeceğim.benim amacım hizmet amacım bellidir onuda açık açık yazdım.kapanır sada saygı duyarım kapanmazsa dahada saygı duyarım.çünki ben bir emek verdim insanlarımız için.bu emeğiminde senini gibiler için boşa gitmesine üzülürüm.tabikide takdir yönetimindir.

ayrıca ben sana puşt felan dedim neden dedim.çünki ilk gene sen dedin.buyrun resimi:

http://klimaforumu.10tr.net/attachment.php?aid=3

gV2qg3.png

şimdik sen herkese yada bana istediin küfrü edeceksin o.ç. diyeceksin vb küfürler edeceksin,puşt muşt diyeceksin bende susacam öylemi.bak gende ben senin seviyene inip pis küfürler etmedim.
sen kimsin ki kendinde insanlara küfür hakkı görüyorsunda karşındakide sana ettimi ayağa kalkıyorsun.kendini ne sanıyorsun sen.senin ya beynin küçük çalışmıyor yada akıl sağlığın iyi değil.sen kendini nerde görüyorsun.padişah torunumusun .

BÜTÜN YAPTIKLARINI KÜFÜRLERİNİ VS LERİNİ GÖRMEMİŞSİN GELMİŞSİN BURDA Kİ YÖNETİMİ ETKİLEMEYE ÇALIŞIYOR KENDİNİ HAKLI ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORSUN.

bak benim bilgilerimi bu forum ve başka bir forum veremez.madem okadar akıllısın sen ver bakalım herkesin bilgilerini bvaşkalarına.sen kendini çokmu zeki sanıyorsun.yada burdaki yönetime emirmi vermeye çalışıyorsun.buraşı paşa çiftliği değil babam ciddi bir forum.kendinle karıştırma herkesi.

sen istediğin avukata git istediğin savcıya git istediğini elinden geleni ardına koyma.ama burdan benim bilgilerimi bak heceliyorum a la maz sın nokta.

hadi çıktık hakim karşısına neyle suçluycaksın beni.küfürmü önce eden sen .alıntımı yasak die bir yasa yok.forum kurmamı ticari birşey yok.neyle suçluycaksın.sen çoçukmusun.karşındakinin kim olduğunu biliyormusun sen.hep kendinimi büyük sanıyorsun.

ya birol fazla zavallılaşmadan kes bu işi.iyi kötü esnaflık yapıyorsun onu yitirme elinden.
  ben diyorum sana burda özrünü dile bende o kouyu tamamını kendim sileceğim .

burda ergenler gibi böyle yazmaya devammı edeceğiz .ne kadar yazsakta çizsekte bu işin sonu gelmez.herkesin bir yazacağı vardır unutma.burda gelipte ALİCENGİZ OYUNLARI YAPMA KİMSEYE.

BAK GEREKİRSE O FORUMU KENDİ ELLERİMLE KAPARIM GİDER SANA İNAT    .COM LU BİR FORUM AÇARIM AMA GENEDE PEŞİNİ BIRAKMAM.

bırak artık bu oyunları git forumun yönet adam gibi.DONANIMDAN atıldın die gelip burda beni ezmeye çalışma.sen beni ezemezsin.

VALLAHİDE BİLLAHİDE SANA LAF SÖYLEMEKTEN BEN UTANIYORUM.insan olan anlar yahu laftan.bak daha fazla pisliğini buraya dökmeden sus derim.yoksa heryere saçacağım pisliklerini.tehdit değil .bilirsinki deidiğmi yapıyorum ve yapacamda.

bu ne ya çocuk gibi burda seninlemi oynuycam ben.tamam geldin şikayetini yaptın. otur köşende karar neysede saygılı ol okadar.ne gelip burda bebeler gibi ağlayıp yalanlarla insanların üzerinde bir etki baskı yapmaya çalışıyorsun.

sayın yönetim tekrerdan sizlerden özür dilerim.inanıki sizlere karşı bir kusur işleme çabam yoktur.olaki yazılarımdan dolayı yanlış anlaşılan ve ya bana normal gelipte size anormal gelen bir kusurum varsa şimdiden özür diliyorum.saygılarımla.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
konu gereksiz uzuyor biz gerekeni inceleyip yapacaz.
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:
@kaRanLık-61 bakın sayın admin uzatan ben değilim ben yasal olan şeylerden bahsediyorum. Sizin bir hosting provider olarak tüzel kişilere vermeniz gereken hizmetten bahsediyorum ama şu adam hala cart curt uzatıyor farkındamısınız bilmiyorum.

Adama dava açacağım isim soyisim istiyorum bunu veremeyecek kadar aciz olan bir insanın yazdığı sayfalarca sözüne itimat ediyorsanız bu oyuna sizde dahil oluyorsunuz.

Gitsin .com ' lu domain açsın alsın açsın madem arkadaş bakalım kimliği bulunuyor mu bulunmuyor mu.
Adam gelmiş esnaflığa vs laf yapıyo insanları dolandırıp kandırıyorsun diyor , yav arkadaş adam benden bişey almamış ticaret yapmamış neyi görmüşte ne biliyor sizlere soruyorum bakın şu adamın oyunlarına göz yumuyorsunuz. Kendi .com olan forumumda 750 üye var bakın tekrar söylüyorum forumda herkes özgürdür bugüne kadar daha bu adam dışında negatif geri dönüt yok bu arkadaş kendini süpermen sanıyor... Bu adam girip 400 üyeye bana hakeret eden özel mesaj yolladı uğraşıp şunların nolur farkına varın. Ben sizle muhattap oldukça adam gelip bana laf yetiştirip sizin işinizi yapmanızı engelleyip uzatıyor farkındamısınız acaba
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
klimaforumuna uyarı yazdım. temizlenince o uyarıyı adminler kaldırabilir.
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping