https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 6 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pro Paket Postbiti Yapımı Detaylı Anlatım
(12-01-2012 Saat: 02:27)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel bir anlatım teşekkürler

Rica ederim görevimiz...
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel paylaşım teşekkürler ya benim bi sorum olacak ben bunu yaptım fakat bu postbiti nasıl çerçeve içine alıcaz bi yardım ederseniz sevinirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2012 Saat: 00:12)Umit Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel paylaşım teşekkürler ya benim bi sorum olacak ben bunu yaptım fakat bu postbiti nasıl çerçeve içine alıcaz bi yardım ederseniz sevinirim

Bu konu war biraz araştırısan bulursun.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pospit avatar etrafındaki çerçevenin resimini özel mesaj olarak atabilirmisiniz.üzerinde bir şey deniyeceğimde :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2012 Saat: 21:38)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hımm ben denedim yanlız olmuyor nedense hepsi harfi harfine yaptım bi değişkilik goremedim :D

Boloncuk yani mesaj kısmı alta alıyor kodlamaları tekrar bi siz gözden geçirseniz :D yada yardım ecek biri varmı şuan :)

(06-01-2012 Saat: 16:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-01-2012 Saat: 16:14)süperadam46 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen yapa bilir misin ben beceremedim :( eğer yapamazsam sitem çöpe gitcek :((
Değiştirdiğiniz bütün postbitleri orjinaline çevirin.Yeniden deneyin düzelecektir.Kopyalarken bazı hatalar oluyor ondan olabilir.Mesala;

Kod:
< div>
< div>
< div>

böyle ilk başlarda boşluk oluşuyorsa onları düzeltin.

Örneğin düzgün hali ;

Kod:
<div>
<div>
<div>

Kodlara böyle bir bakın war mı diye.

Birde şunu söylüyüm.Ruh hali,takım,cinsiyet resimler gözükmüyorsa seçimi yapmamışsınızdır.Seçim yapmadan gözükmez.Seçim yaptınız yine gözükmüyorsa ID yanlış değiştirdiniz.

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Karanlık-61 çok güzel post bit ama konuşma balonu alt tarafta görünüyor :S kodlarda hata göremedimde :S
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu söylediğin yapmayı deneyin temay alakalı olabiliyor.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema'nın genişliğini çoğaltın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
+Bütün adımları yaptınız mı? Evet
+Nasıl bir bozukluk war? konularda baloncuk altta
+Sitenizin adresi? hackforum.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2012 Saat: 14:27)ssssss12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: +Bütün adımları yaptınız mı? Evet

Benim yapmış olduğum temayı kullanıyorsun bnm adımı siliyorsun hade neyse bare mybb sen mi kodladın ey insan! Düzelt oraları orada footeri yazılarını düzeltmezsiniz admine bildirim yapacağım sitenizin kapanması için..Size yardım etmiyorum..

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-02-2012 Saat: 17:37)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-02-2012 Saat: 14:27)ssssss12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: +Bütün adımları yaptınız mı? Evet

Benim yağmış olduğum temayı kullanıyorsun bnm adımı siliyorsun hade neyse bare mybb sen mi kodladın ey insan! Düzelt oraları orada footeri yazılarını düzeltmezsiniz admine bildirim yapacağım sitenizin kapanması için..Size yardım etmiyorum..

Yardıma Gerek Kalmadı .. Ve Footeri değiştirdim istiyorsanız bakabilirsiniz... hackforum.10tl.net

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
site bozuldu adres hileciyizknk.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Değiştirdiniz Şablonları orjinaline çevirin düzelir.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Güncellenmiştir.
Güncelleme Nedeni : Sunucu Kaynaklıdır.
Arkadaşlar Posbitte Alta Kayma sorunu olanlar asağıdaki cssdeki sayıyı kucultsun,

Admin Kp --> Şablonlar&Stiller --> Temanız --> Posbit.Css

.box-mesaj {
float: left;
margin-top: 4px;
margin-left: 4px;
background: #eaeaea;
width: 710px;
border: 1px solid #959595;
margin-bottom: 10px;
-moz-border-radius: 7px;
-webkit-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
}

buradaki 710 px sayısını azaltın.

Yine Düzelmezse Değiştirdiğiniz Bütün Tamamını Orjinaline Çevirin Yeniden Yükleyin.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İnsh bozuk deildir yapınca olur..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben yaptım ama aynı o şekil olmadı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-03-2012 Saat: 20:34)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar Güncellenmiştir.
Güncelleme Nedeni : Sunucu Kaynaklıdır.
Arkadaşlar Posbitte Alta Kayma sorunu olanlar asağıdaki cssdeki sayıyı kucultsun,

Admin Kp --> Şablonlar&Stiller --> Temanız --> Posbit.Css

.box-mesaj {
float: left;
margin-top: 4px;
margin-left: 4px;
background: #eaeaea;
width: 710px;
border: 1px solid #959595;
margin-bottom: 10px;
-moz-border-radius: 7px;
-webkit-border-radius: 7px;
border-radius: 7px;
}

buradaki 710 px sayısını azaltın.

Yine Düzelmezse Değiştirdiğiniz Bütün Tamamını Orjinaline Çevirin Yeniden Yükleyin.

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beceremiyorum :( Benim yerime siz yaparmısınız ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 04:14)firemonday12 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Beceremiyorum :( Benim yerime siz yaparmısınız ?
Sorun Nedir?

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 12 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping