Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Index Çalışmam v2 :)
Yorumlar için teşekkürler taaruz önerin için teşekkürler, . iyi günler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:50)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha birbirimizle uzun arkadaşlıklarımız olucak yolun başından bozmayın bunu gençler...Mübarek Ramazan gününün hatrına birbirinizi kalbini kırmayın...

Saygılar.

Adminim, ben zaten kırıcı olmak için söylemedim ki, sadece açıkladım birçok kişi de bu konuda benimle hemfikir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:17)Manevra Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılarının devamını dilerim :)

(11-07-2013 Saat: 13:18)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel.

(11-07-2013 Saat: 14:33)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2013 Saat: 13:50)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Daha birbirimizle uzun arkadaşlıklarımız olucak yolun başından bozmayın bunu gençler...Mübarek Ramazan gününün hatrına birbirinizi kalbini kırmayın...

Saygılar.

Adminim, ben zaten kırıcı olmak için söylemedim ki, sadece açıkladım birçok kişi de bu konuda benimle hemfikir..

Uzatmanın Anlamı yok :) olan olmuş, yanlız düşünce yapın değişmeli
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
TaaRRuz adminden özür dileyerek bir açıklama yapma gereği duydum;
Herkes bir tasarımı beğenmekte zorunlu değil,herkesin düşüncesine saygı duymalıyız arkadaşlar.
Furkan doğru bir şekilde eleştirisini yapmış fakat sonradan konuyu farklı yere saptırmışsınız.
Başka platformlarda yaşadığınız olayları buradaki arkadaşlık ilişkilerine yansıtırsanız birbiriniz için "kırıcı insanlar" haline gelirsiniz.
Her tasarım beğenilmek,övgüye tutulmak zorunda değildir...
"Eleştiriler insanların kusurlarını örter"
Ramazan gününde tartışmayalım,konuyu normalde kilitlerdim ama kilitlemiyorum tartışma sayılmaz bu kadarı :)
İyi Forumlar Dilerim Hepinize...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Güzel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 20:20)HarbiMMO Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok Güzel :)

Teşekkürler yorum için :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:25)mR.BobMarLey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2013 Saat: 13:18)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben başarılı bulmadım, bir tasarım yapacaksan herşeyi sana özgü olmalıdır, ama bir bakıyorum theadı bile başkasına özenerek yapmışsın. Menü alıntı, vs. vs. yine de eline sağlık..

Furkoom emeğe saygın olsa . böyle konuşmassın sen özentilik diyorsun icraatın yokken laf yapma kimseye :) kuyruk acıları var insanlarınki bu kadar düşman edinmişim atıldığın forumda barınamadın neyse o konulara girmiyorum ama hiç birşey alıntı değildir bu indexide neresi için yaptığım malum bilip bilmeden konuşma. herşey kendi emeğimdir. taslak bakılarak çizilmiş olsada . veyatta komple aynı indexi veya temayı çizsem bile sen buna saygı duyacaksın böyle saygısızlık yapamazsın.

Tartışma çıkarmayın lütfen Furkomm kardeşimiz, sizin kendinize özgün çalışmalarınız sizin hayal gücünüzle yapılmış bir çalışma yapmanızı istiyor, görmek istiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-07-2013 Saat: 05:28)DieseL Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2013 Saat: 13:25)mR.BobMarLey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2013 Saat: 13:18)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben başarılı bulmadım, bir tasarım yapacaksan herşeyi sana özgü olmalıdır, ama bir bakıyorum theadı bile başkasına özenerek yapmışsın. Menü alıntı, vs. vs. yine de eline sağlık..

Furkoom emeğe saygın olsa . böyle konuşmassın sen özentilik diyorsun icraatın yokken laf yapma kimseye :) kuyruk acıları var insanlarınki bu kadar düşman edinmişim atıldığın forumda barınamadın neyse o konulara girmiyorum ama hiç birşey alıntı değildir bu indexide neresi için yaptığım malum bilip bilmeden konuşma. herşey kendi emeğimdir. taslak bakılarak çizilmiş olsada . veyatta komple aynı indexi veya temayı çizsem bile sen buna saygı duyacaksın böyle saygısızlık yapamazsın.

Tartışma çıkarmayın lütfen Furkomm kardeşimiz, sizin kendinize özgün çalışmalarınız sizin hayal gücünüzle yapılmış bir çalışma yapmanızı istiyor, görmek istiyor.

zaten kendime özgün :D birisinden aldığım bir tasarım değilki :D özgün olmasın anlatamadınız :D siz bence demek istediğinizi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping