Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Index Çalışmam v2 :)
Önizleme:

q4cd2.jpg

Henüz bitmemiştir. Paylaşmayı düşünüyorum isteğe göre paylaşacağım yorumlarınızı bekliyorum,
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok başarılı :)

Bence tema çiz , kodlayacak arkadaslar var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çizilmiş temalarım çok kodlamasınıda evellallah bitiririm umarım öğrene öğrene yapıyorum yorumun için teşekkürler,
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Gerçekten kodlansın çok beğendim.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:13)Secilmis42™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Gerçekten kodlansın çok beğendim.

teşekkürler kodlaması bittiğinde paylaşmayı düşünüyorum,
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Thumbs Up 
Başarılarının devamını dilerim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben başarılı bulmadım, bir tasarım yapacaksan herşeyi sana özgü olmalıdır, ama bir bakıyorum theadı bile başkasına özenerek yapmışsın. Menü alıntı, vs. vs. yine de eline sağlık..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:18)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben başarılı bulmadım, bir tasarım yapacaksan herşeyi sana özgü olmalıdır, ama bir bakıyorum theadı bile başkasına özenerek yapmışsın. Menü alıntı, vs. vs. yine de eline sağlık..

Bukadar şey diyip sonra yinede eline sağlık demen bitek banamı tuhaf geliyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:20)Manevra Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2013 Saat: 13:18)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben başarılı bulmadım, bir tasarım yapacaksan herşeyi sana özgü olmalıdır, ama bir bakıyorum theadı bile başkasına özenerek yapmışsın. Menü alıntı, vs. vs. yine de eline sağlık..

Emeğe saygım olduğu için olabilir mi? :)..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Furkoom emeğe saygın olsa . böyle konuşmassın sen özentilik diyorsun icraatın yokken laf yapma kimseye :) kuyruk acıları var insanlarınki bu kadar düşman edinmişim atıldığın forumda barınamadın neyse o konulara girmiyorum ama hiç birşey alıntı değildir bu indexide neresi için yaptığım malum bilip bilmeden konuşma. herşey kendi emeğimdir. taslak bakılarak çizilmiş olsada . veyatta komple aynı indexi veya temayı çizsem bile sen buna saygı duyacaksın böyle saygısızlık yapamazsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:17)Manevra Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılarının devamını dilerim :)

Teşekkürler,

(11-07-2013 Saat: 13:18)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel.

Teşekkürler

Katılıyorum :)

(11-07-2013 Saat: 13:25)Ömer.G Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel olmuş :)

Teşekkürler,
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:22)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Emeğe saygım olduğu için olabilir mi? :)..

:D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:25)mR.BobMarLey Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Furkoom emeğe saygın olsa . böyle konuşmassın sen özentilik diyorsun icraatın yokken laf yapma kimseye :) kuyruk acıları var insanlarınki bu kadar düşman edinmişim atıldığın forumda barınamadın neyse o konulara girmiyorum ama hiç birşey alıntı değildir bu indexide neresi için yaptığım malum bilip bilmeden konuşma. herşey kendi emeğimdir. taslak bakılarak çizilmiş olsada . veyatta komple aynı indexi veya temayı çizsem bile sen buna saygı duyacaksın böyle saygısızlık yapamazsın.

Söyle bakalım neymiş benim kuyruk acım? çok merak ettim bak şimdi. Kimseye düşman olduğum yok, o formun misyonunu sonradan fark ettim ben, yeni hesap açık söyleyeceğimi söyleyip çekip gittim, istersen oralarada gireriz sorun yok, ben anlım açık gönlüm pek çıkarım seni orada bırakırım açtırma şimdi azımı. Emeğe saygım yokmuş, afedersin hep sizin gibi cahiller yüzünden yandım ben böyle forumlarda, yazdığım yorumdan mantık çıakracaksın sonra istediğini söyle buyur kabul.. Ben dedim ki, herşeyi bir yerden özenmişsin özgü tasarımların olsun zaten "menü" alıntı dedim, menü tasarımı başkasına ait niye yalan söylüyorsun? ayrıca sonuna eline sağlık diye eklemişim, benim o yorumu yazarkenki hislerimi bir Allah bilir bir ben, iftiraya gerek yok..

Ekleme;

İcraat demişsin buyur hodri meydan..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin yaptığın yorum boş bikere :) menü tasarımı alıntı dıyorsun.

Sayıyım .

PNG İconlar Alıntıdır he bide Cizgi olan kısımlar :) bide yan menü gerisi . komple bana ayittir illaki başka bir forumda olduğu için yapmayacaksın diye bir şey yok veyahut o forumda var diye kendi tasarımını yapmamış olmıycaksın diye bir kaide yok berkide o tasarımı hazırlayan kişiyle aynı yaratıcılığı paylaşıyor olabilirsin anlatabildimmi senin gibi yaşı ufak arkadaşlar anlayamıyor bukadar kafa yoramıyor tabi iyi günler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:32)mR.BobMarLey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin yaptığın yorum boş bikere :) menü tasarımı alıntı dıyorsun.

Sayıyım .

PNG İconlar Alıntıdır he bide Cizgi olan kısımlar :) bide yan menü gerisi . komple bana ayittir illaki başka bir forumda olduğu için yapmayacaksın diye bir şey yok veyahut o forumda var diye kendi tasarımını yapmamış olmıycaksın diye bir kaide yok berkide o tasarımı hazırlayan kişiyle aynı yaratıcılığı paylaşıyor olabilirsin anlatabildimmi senin gibi yaşı ufak arkadaşlar anlayamıyor bukadar kafa yoramıyor tabi iyi günler.

Senin gibi yaşı takıntı haline getirmiş ergenlerden de ben hiç haz almıyorum, söyleyeceğim lafları önce bir tart altında kalırsın bu da benden sana bir öneri olsun;

"Akıl yaşta değil, baştadır."

Evet yaşım 15 sorun mu var? kendimce bir çok kişiden de olgunum, sor bakayım büyüklerime karşı davranışlarımı, sor bakıyım Walkvey' rumuzlu kişiye ben nasılmışım, sor bakayım ASiPaTRoN'a ben nasılmışım, sonra gelirsin burada bana laf sokmaya çalışırsın.

Ben sen aynı yaratıcılığı paylaşamazsın demedim sana kesin böyle yapacaksın aynısı olacakta demedim, mantık çıkaramıyosun ki sen en başta, ben sana özenti olmamaya dikkat et gibi bir ima da bulunmuşum
o zaman benim gibi küçük yaştaki birinin sözünü anlayamıyorsan sen zaten hiç büyümemişsin demektir. Hadi kolay gele..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-07-2013 Saat: 13:17)Manevra Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılarının devamını dilerim :)

(11-07-2013 Saat: 13:18)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: güzel.

(11-07-2013 Saat: 13:36)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(11-07-2013 Saat: 13:32)mR.BobMarLey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Senin yaptığın yorum boş bikere :) menü tasarımı alıntı dıyorsun.

Sayıyım .

Senin gibi yaşı takıntı haline getirmiş ergenlerden de ben hiç haz almıyorum, söyleyeceğim lafları önce bir tart altında kalırsın bu da benden sana bir öneri olsun;

"Akıl yaşta değil, baştadır."

Evet yaşım 15 sorun mu var? kendimce bir çok kişiden de olgunum, sor bakayım büyüklerime karşı davranışlarımı, sor bakıyım Walkvey' rumuzlu kişiye ben nasılmışım, sor bakayım ASiPaTRoN'a ben nasılmışım, sonra gelirsin burada bana laf sokmaya çalışırsın.

Ben sen aynı yaratıcılığı paylaşamazsın demedim sana kesin böyle yapacaksın aynısı olacakta demedim, mantık çıkaramıyosun ki sen en başta, ben sana özenti olmamaya dikkat et gibi bir ima da bulunmuşum
o zaman benim gibi küçük yaştaki birinin sözünü anlayamıyorsan sen zaten hiç büyümemişsin demektir. Hadi kolay gele..

Benden hoşlanmak zorunda değilsin konularıma yorum atmazsın görüşünü bildirmezsin muhattap olmazsın olur biter böyle gerilim yaratan insanlarla bu forum bu hale geldi :) .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha birbirimizle uzun arkadaşlıklarımız olucak yolun başından bozmayın bunu gençler...Mübarek Ramazan gününün hatrına birbirinizi kalbini kırmayın...

Saygılar.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
süper
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: