01-06-2017 Saat: 18:13
(Son Düzenleme: 01-06-2017 Saat: 18:14, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
Çok uzun zamandır psd açmıyordum.Biraz uzaklaşmışım zorlandım menu ararken yerlerini bulamadıklarım da oldu olduğu kadar bu çıktı.Aklıma bir fikir geldi çizmek istedim.ilk başta mavi turuncuydu aklımdaki fikir ama sonradan olmadı istediğim gibi uymadı bende kırmızı oldu o renk yaptım.Uzun zaman oldu bir şeyler paylaşmayalı.Kafamda tam da bu yoktu ama üşendim yapmaya kolay yolla bunu yaptım.Logonun arkaplanın da kullandığım nesne ne olabilir tahminleri alayım :D
Birde hangi hover beğendiğiniz dahil yorumlar gelsin.Biraz normal linkler sönük kalmış sonradan fark ettim sonra uğraşmadım.Ben hover olarak link-4 beğendim.Sizde yorumlarınızda belirtirseniz sevinirim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...