Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu Sorunu nasıl Çözebilirim ?
Konu açarken veya özel mesaj gönderirken ;
g8E6NR.png
Böyle oluyor . headerinclude Deki Kodları flan sildim başka şeyler yükledim ine düzelmedi Lütfen yardım edin.
SİTE LİNK : Majorgaming.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun temada orası kesin ancak,
son yaptığınız değişiklikleri öğrenebilir miyim acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
temayı yüklerken böyle hata çıktı . Diğer herşey düzgün burası bozuk bir tek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-04-2016 Saat: 02:39)EmreBJK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: temayı yüklerken böyle hata çıktı . Diğer herşey düzgün burası bozuk bir tek.

Yani tema yapımcısının yaptığı değişiklikleri bilmeden benim elimden bir şey gelmiyor ne yazık ki.
Ancak biraz daha bekleyelim bakalım belki bilen birisi çıkabilir. Umudunu kesme o nedenle hemen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temalar & Şablonlar >> Şablonlar >> Temanız >> En Altta Gruplandırılmamış Şablonlar Var >> headerinclude >> Seçenekler >> Orjinale Dönüştür diyorsunuz ve bitiyor.

WkmR4q.png
Benim ingilizce olduğu için Options yazıyor sizde Seçenekler Yazacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmadı devam ediyor halen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
editör çıkmıyor ya genelde js çakışmasından oluyor.editör bulunduğu yerlerdeki js kontrol etmeniz gerekiyor.Headerinclude yeni konu ve cevap şablonlarındaki mybb jslerinin url sağlamlığın ve güncel olup olmadığını kontrol edin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...

Göydəki o tənha ulduz sanki məni andırır.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Vidinli.net Shopping Platform