Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tema Sitesi Tasarımı
Merhaba arkadaşlar 10tl.net dışı siteme yaptığım tema site tasarımı nasıl olmuş önerileriniz neler ne eklemeliyim
PkmnjQ.png
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Az da olsa idare eder diyorum pek çok geliştirebileceğin yer var. Hatta dilersen yardımcı olabilirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2016 Saat: 22:41)Elitemon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Az da olsa idare eder diyorum pek çok geliştirebileceğin yer var. Hatta dilersen yardımcı olabilirim.

peki neler eklene bilir ve ne gbi yardım ediceksiniz
Ücretli Grafik İşleri Yapılır.
İletişim: Discord 
Biz birbirimize dönmüş iki ayna gibiyiz. İçimizde binlerce olsa da görüntümüz bir biz sadece birbirimizi görürüz…

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aynen çok geliştirilebilir şeyler var header la footer ı daha iyi yapabilirsin sonra tema seçmek için daha iyi şekilde yapabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
https://www.audentio.com/shop/XenForo-themes

bu sitedeki gibi yap temaların olduğu kısmı daha iyi olur.Ayrıca tek sayfada hepsi olmasın navigasyon olsun tabi daha çok kategorileme yaparsan siten hit almaya başlayacaktır.Kolay gelsin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2016 Saat: 22:55)Dream41 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2016 Saat: 22:41)Elitemon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Az da olsa idare eder diyorum pek çok geliştirebileceğin yer var. Hatta dilersen yardımcı olabilirim.

peki neler eklene bilir ve ne gbi yardım ediceksiniz

Bana kalsa ben komple siler baştan aşağı kodlardım aslında ama :D faydamın bulunması adına bence arkaplanı ve logo kısmının rengini değiştirip, özel bir logo yapıp site ismi yerine logoyu koyabilirsiniz. Veya arkaplana özel bir duvar kağıdı oluşturabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:iyib -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping