Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Site birbirine girdi postbitlerden!
Sanırım 3 tane ard arda postbit yükledim site birbirine girdi.Bir mesajda 2 avatar var yardım ederseniz sevinirim kendi global css nizi falanda kod olarak eklerseniz olur.Yardım ederseniz sevinirim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ekran görüntüsü verirmisniz ?
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Değiştirdiğiniz tüm yerleri orjinaline çevirin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2012 Saat: 21:52)Deltoid Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Değiştirdiğiniz tüm yerleri orjinaline çevirin

Orjinal halini bilsem :D
987.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yapamamasan sitenizib temasını deiştirin... yada başka post bit ekleyin.. :D sorunu siz cıkarmısınız..bile bile arka arkaya eklenırrmi hiç xD
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-03-2012 Saat: 22:02)ByPoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yapamamasan sitenizib temasını deiştirin... yada başka post bit ekleyin.. :D sorunu siz cıkarmısınız..bile bile arka arkaya eklenırrmi hiç xD

Kardeşim çok bir şey bilmiyorum ve sıkıntım var bundan dolayı.Nasıl sileceğimi bilemedim eskisini.Böyle oldu!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sitedekı uyelık verın admın yapın duzelteyım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Özel mesaj attım.Daha iyi bir çözümü varsa verir misiniz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Css eklediğin herşeyi sil eklediğin postbitlere bakarak.
Şablonları sağda seçenekler war oraya tıkla orjinaline çevir var onunla orjinaline çevirebilirsiniz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-03-2012 Saat: 00:19)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Css eklediğin herşeyi sil eklediğin postbitlere bakarak.
Şablonları sağda seçenekler war oraya tıkla orjinaline çevir var onunla orjinaline çevirebilirsiniz.

Temanı yeniden yükledim :D Daha kolay :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping