Arkadaşlar Şimdi Admin KP Ye Giriyom Şablon Stil e Giriyom Kullanıcı Adı Şifre Doğru Giriyom Girmiyo Şifreyi Unuttum Dedim Yeni Şifreyi Girdim Şablon Stile Girmedi Destek
[Yardim Talebi] Şablon Stil Açılmıyo???
|
27-03-2012 Saat: 00:30
Admin İzinleri Kısıtlanmış Olabilir Kontrol Edin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Siteyi Ben Kurdum Zaten
27-03-2012 Saat: 20:24
(27-03-2012 Saat: 14:14)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Siteyi Ben Kurdum Zaten Tıklayınca Ne yazıyor ?
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
28-03-2012 Saat: 14:06
Tıklıyom Şifre Yanlış Demiyo Giriyom Aynı Sayfayı Tekrar Ediyo???
28-03-2012 Saat: 14:15
Sitenize Giremiyom.Çünkü Profil Coments Plugini Engeliyor.Onu
Kaldırın. Şablon Stiller Sorunu İçin Şunu Deneyin Admin Kontrol Paneline Girin ve Şunu Yapın; siteadresiniz.10tl.net/admin/index.php?module=style
İşte Şablon Stile Girmiyo Admin KP Ye Girdim verdiğin Linkten Şablon Stile Girdim Şifreyi Felan Yazdım Aynı Sayfayı Yeniden Açıyo ve Forumuda Açamıyom :(
31-03-2012 Saat: 16:50
Genel Konfigurasyonla Oynamışsınız.Admine Bildirin.Forum Url Oynamayın!
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi