Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Temaİstanbul MyBB Tema çizimi
Hocam çok iyi elinize sağlık..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar yorumlar için çok ama çok teşekkürler.Temanın tasarımı biraz yenilenmiştir. Yorumlar tekrarlanabilir problem olmaz. Şuanda bitti tema. :) 
@kaRanlık-61 yorumunuzu alırım hocam. Temaİstanbul'un evrimi diyebilirim. Biraz daha aydınlık bir tema oldu. Footer kafama pek yatmamış olsa da maksimum bu :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle daha'da güzel olmuş abi :) pek önemli birşey değil ama: lastpost avatar'ının borderini 1 yapsan daha iyi olur gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-05-2015 Saat: 16:46)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle daha'da güzel olmuş abi :) pek önemli birşey değil ama: lastpost avatar'ının borderini 1 yapsan daha iyi olur gibi.

Haklısın öyle yaparım. Yorumun için teşekkür ederim adamım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek kelimeyle; Muazzam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-05-2015 Saat: 16:49)ForumFix Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tek kelimeyle; Muazzam.

Görüşün için çok teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İşte bu daha güzel oldu kayda değer bir tema oldu.Tabi hala geliştirilmeli.ben buraya kadar getirdim geri geliştirme senin ufak tefek önerilerim var.en üsteki çizgi temayla aynı renk olabilir.arama kısmına bir var olandan farklı bir şeyler yapabilirsin.ikonlarda yeni mesaj ikonu temada gibi canlı renk olursa daha iyi olur farklılık olmuş olur.İkondaki değişiklik fark edilir.ufufuk dediği gibi border.footerdeki tema istanbul yazısı oraya yakışmamış bence değiştir arkaplanlı şart değil düz bir renk yap. Yaparsan temayı  ekran çözünürlüklerini uyumlu yap.Gerisi sana kalmış.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-05-2015 Saat: 18:54)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İşte bu daha güzel oldu kayda değer bir tema oldu.Tabi hala geliştirilmeli.ben buraya kadar getirdim geri geliştirme senin ufak tefek önerilerim var.en üsteki çizgi temayla aynı renk olabilir.arama kısmına bir var olandan farklı bir şeyler yapabilirsin.ikonlarda yeni mesaj ikonu temada gibi canlı renk olursa daha iyi olur farklılık olmuş olur.İkondaki değişiklik fark edilir.ufufuk dediği gibi border.footerdeki tema istanbul yazısı oraya yakışmamış bence değiştir arkaplanlı şart değil düz bir renk yap. Yaparsan temayı  ekran çözünürlüklerini uyumlu yap.Gerisi sana kalmış.

Ne kadar teşekkür etsem az size hocam :) Çok teşekkürler bütün önerileriniz için. Bu temayı koydum listeme, kafama da koydum daha da güzelleştireceğim. Çok daha güzel bir gri tema da yolda. Birinden sıkılınca diğerine geçiyorum hemen :) 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping