Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kutu
Bir sitede gördüm teması "nesil" ordaki kucukların içi gölgeli gibi görünüyor onu nasıl yapabilirim.
3l0cx.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Emin değilim ama editör değiştirmeniz gerekiyor.Editörü editleyip başka bir yere upload edip linkini alın.

Admin Kp --> Şablonlar&Stiller --> Şablonlar ---> Gruplandırılmamış Şablonlar(En Altta) --> Codebutons burada editör linkiyle değiştirebilirsiniz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
O gölgeyi vermek zahmetli iş gibi görünüyor yani sitenizede pek faydası olmaz ama yine siz bilirsiniz.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Olmadı ama fazlada gerek yok gibi görünüyor hem temanın görünümünü bozabilir benim yeni bir sorum var şu bölümde http://proforum.10tl.net/forumdisplay.php?fid=13 şunlar alt alta geliyor yan yana nasıl yapabilirim
Örneğin şöyle oluyor
Proforum
»
Program
İndir »
Resim
ve
Grafik
Ben şöyle olsun istiyorum
Proforum » Program İndir » Resim ve Grafik
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En son hangi değişiklik Yaptınız?
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2012 Saat: 21:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En son hangi değişiklik Yaptınız?

Sadece postbit bölümünü yatay yaptım başkada temada değişiklik yapmadım bu sorun sadece konu olan bölümlerde oluyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-03-2012 Saat: 23:09)Serfric Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(16-03-2012 Saat: 21:49)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En son hangi değişiklik Yaptınız?

Sadece postbit bölümünü yatay yaptım başkada temada değişiklik yapmadım bu sorun sadece konu olan bölümlerde oluyor.
Admin Kp --> Şablonlar&Stiller --> Şablonlar ---> Temanız --> Navigasyon Şablonları -->
nav
nav_bit
nav_sep
nav_bit_active
nav_sep_active

buraları kontrol edin.

Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Oradaki kodlar şunlar:
nav
PHP Kod:
<div class="navigation">
{
$nav}{$activesep}{$activebit}
</
div
nav_bit
PHP Kod:
<a href="{$navbit['url']}">{$navbit['name']}</a>{$sep
nav_bit_active
PHP Kod:
<span class="active">{$navbit['name']}</span
nav_sep ve nav_sep_active
PHP Kod:
» 
bunlar var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yardım edecek yokmu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

forumdisplay_threadlist orjinaline çevirin

yinede olmaz ise :

forumdisplay orjinaline çevirin
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-03-2012 Saat: 02:24)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: forumdisplay_threadlist orjinaline çevirin

yinede olmaz ise :

forumdisplay orjinaline çevirin

Şimdi yazılar kayboldu.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform