https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acil yardım yeter artık lutfen şu sorunu cozunnnnn
Sad 
Bu konuyu daha once acmıstım ama cevap gelmeyınce tekrar açim dedim (Lütfen önemsemeden geçmeyein bir gram fikriniz bile olsa paylaş lütfen)

--------------------------------------------------------------
Admine ö.m gonderdim cevap gelmeyince bende boyle paylaşim dedi bu benim için cok önemli ACİL ! çözün...

Sitemin admin kp sine giremiyorum admin kp ye giriyorum ama Temalar tarafına felan tıkladıgımda kullanıcı adı ve şifre cıkıyor tekrar gine http://bilgi-platformu.10tl.net/admin/index.php'e giriyorum yan katogeriden veya üst katogeriden bir yere tıkladıgımda Kullanıcı adı ve şifre cıkıyor ne yapmalıyım daha bir şey bile ellemedim siteyi dün kurdum siteye forum ve tema ekledim bir şeyi ellemedim lutfen yardım edin sitemin adı ;

http://www.bilgi-platformu.10tl.net
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hade be çözün şu sorunu bu sorun yüzünden habire tekrara site kuruyorum...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Nedeni şudur :
Bu sorun ilk kullanırken bende de olmuştu. Siz forumunuzun "Genel Konfigrasyonu" ayarları ile oynamışsınız. Bunu çözebilmek için sadece admin'e mesaj atmanız gerekir. Böyle diyorum çünkü tekrar "Genel Konfigrasyon"a girebileceğinizi sanmıyorum.

İyi forumlar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Admine mesaj atmakdan bıktım ö.m lara bakmıyor ne yapıcam
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Biraz Sabırlı Olun İlgilenecektir.Konu Başlığınızı Konuya Uygun Bir başlıkla Değiştirin!
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Site açtığınız zaman Genel Ayarlar kısmındaki hiçbir adresi (url'yi) değiştirmeyin. Adresinizin başına www felan koymayın.
PGM
Teşekkür verenler:
Benim bildiğim çerezleri silmek gerek
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
bende de aynı sorun var genel konfigürasyon ayarlarıyla oynadım . ama bende bi sorun daha var foruma üye olanlar oturum açamıyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Admine Özel Mesaj atın.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Açtığınız bütün forumlardan aynı sorunu yaşıyor iseniz sizden kaynaklanıyor olabilir farklı bir tarayıcıdan denediniz mi ?
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Information 
Arkadaşlar Banada Aynı Şey Oldu Ama Ben Foruma Girerken / Var/www/vhosts/ftp/10tl.net/httpdocs/mybb1.6.4/inc/languages/english/profilecomments.lang.php yok Bu Hatayı veriyo Karanlık-61 profilecomments i kapat demişti ama yapılandırmaya girerken şifre felan istiyo giriyom yine Aynı Sayfayı Açıyo Yardım :(:(:(
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Başlığınızı Konuya Uygun Bir Başlıkla Değiştirin.
Admine Özel Mesaj Atın!Genel Konfigurasyona Urlerle Oyanmayn!
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping