Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sohbet Paneli Ekleme
Information 
Arkadaşlar Sohbet Paneli Nasıl Ekliyecem???Bide Konu Göstermeyi Nasıl Yapıcam Yeni Konuları Açma Deyil Profil Bilgilerinde Kaç Konusu Olduğunun Yazmasının İstiyom???Sorularıma Cevap Verirseniz Sevinirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sohbet Paneli

Admin KP > Pluginler (Sol menü) > My Shoutbox

Konu gösterimi (ne ise)

Admin KP > Pluginler (Sol menü) > ProStats veya Overview
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sohbet panelinde açık varmış kaldırmadım 3. site yolda galiba :D
Genel bakış-Overview sitemizde bulunmaktadır. Arama bölümüne yazarak bulabilirsiniz.

Nasıl kullancam sorusu gelmeden yanıt veriyimde :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2Panel Oldu Bide Altta Oldu Üste Taşımak Ve 1Tane Yapmak İstiyorum Nasıl Yapıcam
Bide Yazdıklarım Gözükmüyo
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin kp.pluginler.overwiev aktiflestir zaten cogu konunuza cevap verildi konuyu kilitleyeyimmi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2012 Saat: 23:58)kallström Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp.pluginler.overwiev aktiflestir zaten cogu konunuza cevap verildi konuyu kilitleyeyimmi

Kilitleme ! Adamın hala soruları var ! Konu kilitlemek senin üstüne düşmüyor.

Sen logo yaptığın veya grafik yaptığın konuları kilitleyebilirsin !

(13-03-2012 Saat: 23:43)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2Panel Oldu Bide Altta Oldu Üste Taşımak Ve 1Tane Yapmak İstiyorum Nasıl Yapıcam
Bide Yazdıklarım Gözükmüyo

Pardon sizin sorunuzu unuttum. + Yorum olarak ekliyorum.

2 tane olmuş
Siz şimdi Pluginler bölümüne girin, Prostats ve Overview hangisini aktifleştirdiyseniz kalıdırın. Tekrar kurun.

Üste almak için :
Admin KP > Ayarlar > Prostats > Table position in index and portal > Top (header)

Yapın, üste çıkacaktır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-03-2012 Saat: 00:05)AlonsoHoffman Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-03-2012 Saat: 23:58)kallström Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp.pluginler.overwiev aktiflestir zaten cogu konunuza cevap verildi konuyu kilitleyeyimmi

Hayir ben forumu arastirdim grafikerlerle bolum sefleri ayni ayni yetkilere sahipler sadece bolumleri farkli o kadar... Sizde arastirma yapin...:-)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-03-2012 Saat: 00:14)kallström Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-03-2012 Saat: 00:05)AlonsoHoffman Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Hayir ben forumu arastirdim grafikerlerle bolum sefleri ayni ayni yetkilere sahipler sadece bolumleri farkli o kadar... Sizde arastirma yapin...:-)

O zaman grafikerlik kalksın ? Nasıl iştir anlamadım. Benim görevlerimi sen yapıyorsun bana iş kalmıyor, herkes bana patlıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-03-2012 Saat: 23:37)AlonsoHoffman Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Sohbet Paneli

Admin KP > Pluginler (Sol menü) > My Shoutbox

Konu gösterimi (ne ise)

Admin KP > Pluginler (Sol menü) > ProStats veya Overview

"ProStats veya Overview" Farkı Nedir ?

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pro Stats : Adından Belli Olduğu Gibi Pro Bir Stats'tır daha Çok Konu Ve Daha İyi Görünüme Sahiptir

Owerwiew: Aynı Ama İlk Başta Ayar yapmazsan Kullanıcı adları renkli çıkmaz,ayrıca max limiti 5 konu göstermektir

Yani Genel Olarak Pro Stats Birazcık Karışık
AMa Owerwiew Sade...

Sohbet Paneli Eklemeyin Açık Var siteniz Hacklenir Duyurulur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sohbet panelide Hangisi Shoutbox mu? Bir tane daha var.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 21:53)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sohbet panelide Hangisi Shoutbox mu? Bir tane daha var.

Ben O Sorunu Çözdüm Diğer Arkadaşlarda Yaralansın(Bende Oldu da)

Admin Kp-->Şablon ve Stil-->Şablonlar-->Temanız-->Ana Sayfa Şablonlar-->İndex

Burada {myshoutbox} Bulunuz 2 Tane Var Birini Silin...

Yukarı Kaladırmak:

{myshoutbox} Yazısını Kesin Yukarı Doğru Çıkarın Kaydede Kaydede Deneyin... Hangisinde Sizin İstediğiniz Konuma Gelirse Oyle Bırakın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-03-2012 Saat: 12:27)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pro Stats : Adından Belli Olduğu Gibi Pro Bir Stats'tır daha Çok Konu Ve Daha İyi Görünüme Sahiptir

Owerwiew: Aynı Ama İlk Başta Ayar yapmazsan Kullanıcı adları renkli çıkmaz,ayrıca max limiti 5 konu göstermektir

Yani Genel Olarak Pro Stats Birazcık Karışık
AMa Owerwiew Sade...

Sohbet Paneli Eklemeyin Açık Var siteniz Hacklenir Duyurulur.

Yanlış Anlaşıldı Şunu Sormuştum Hangi Sohbet Panelinde Açık Var?

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping