Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkadaşlar Konuda ki cevaplar görünmüyor
Arkdaşlar Formumdaki İçerikler Gözükmüyor Yani sohbete yazanların içerikleri konuda yazanların içerikleri ve üstlerde bissürü hata oluşuyor varninig uyarı diye

forumum bu

hileciyizforum.10tl.net

Kallström Tarafından Konu Başlığı Düzenlendi Dikkat edin.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
lütfen daha açıklayıcı bilgiler veriniz.
forum adınızı v.b. veriniz.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz daha açıklarsanız sorununuza çözüm buluruz örnek olarak:site url sini verin,bir caps koyun, veya daha iyi bir anlatım yapın vs.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yaptım açılamıyı :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin Kp --> Şablonlar&Stiller --> Şablonlar --> Temanızın Templatesi --> Postbit Şablonları --> Postbit -> Seçenekler

orjinaline çevirin.Ama bunu yaparsanız posbitiniz ilk haline donecektir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biliyorum dur deniyeyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Başlığı Daha Okunabilir Hale Getirildi..!Birdahaki Sefere Türkçeyi Düzgün Kullanın..!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping