Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Forum tasarimi hakkinda acil bir sorun
Kendi forumumda tema yüklerken xml dosyasını yüklüyebiliyorum ama
images dosyası'nı nereye yüklüyeceğimi bilmiyorum yardımalrınızı bekliyorum arkadaşlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmages Dosyası Diye bir şey yok XML Yüklediğinizde geliyor saten İmages FTP ' Li sitelerde oluyor o da sitemizde mevcut değil adminler vermiyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
xml yüklediğimizde resimler gözükmüyor ama ? onu nasıl halledicez

örnek : http://worldbz.10tr.net/index.php
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
neyse düzelttim ginede sağol
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2014 Saat: 20:32)MeteBey Nickli Kullanıcıdan Alıntı: xml yüklediğimizde resimler gözükmüyor ama ? onu nasıl halledicez

örnek : http://worldbz.10tr.net/index.php

st.10tl.net bakımda...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resimler gitmesine karşı bir şey düşünüyorum admin nikli adminle görüşüp bu sonuca varırsak böyle sıkıntı olmucak
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2014 Saat: 20:57)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resimler gitmesine karşı bir şey düşünüyorum admin nikli adminle görüşüp bu sonuca varırsak böyle sıkıntı olmucak

Hala bakımda mı şu an st ? Çok fazla bakım oluyor şu st ye :)
Bakım birkaç güne biter dendi ama bitmemiş maalesef.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2014 Saat: 21:10)#Pøwér™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-12-2014 Saat: 20:57)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resimler gitmesine karşı  bir şey düşünüyorum admin nikli adminle görüşüp bu sonuca varırsak böyle sıkıntı olmucak

Bence en iyisi hostinger site açıp oraya FTP atıp, foruma yüklemek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2014 Saat: 23:01)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-12-2014 Saat: 20:57)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resimler gitmesine karşı  bir şey düşünüyorum admin nikli adminle görüşüp bu sonuca varırsak böyle sıkıntı olmucak

yedek sunucu gibi bişey düşünüyorum artı resim upload problemleri var herkes kendi ikonlarını forumlarında kullanması için bir tane script olmasını düşünüyorum.Tabi bu script direkt link verecek.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-01-2015 Saat: 00:38)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-12-2014 Saat: 23:01)Henry Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

yedek sunucu gibi bişey düşünüyorum artı resim upload problemleri var herkes kendi ikonlarını forumlarında kullanması için bir tane script olmasını düşünüyorum.Tabi bu script direkt link verecek.

Ben basit bir script yapmıştım resim upload. O da aynen iletiyordu dosya isimlerini. Onu belki geliştirebiliriz. PHP ile yapmıştım. Daha yeniyim biraz php de ama olsun.
Konu: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=68090
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Özgün Forum - Güncel Paylaşım Forumu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping