Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çözünürlük
Arkadaşlar 1920x1080 bilgisayarımdan girdiğimde normal 1366x768 laptubumdan girdiğim zaman kaymalar oluyor css butonlarda. Çözünürlüğü kendine göre ayarlamayaı nasıl yapabilirim. sorusor.10tr.net
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
verdiğin genişlik vs herşey etkiliyebilir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adminimm şöyle bir şey yapabilir miyiz. örn bilgisayar a çözünürlüğünde girdiğinde a css'si b çözünürlüğünde girdiğinde ona uygun b css'si gibi bir şey.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Genişliği 100% Yaparsan İki Bilgisayardada Düzgün Gözükür
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
teşekkürler fakat o zaman da istediğim gibi olmuyor. yani görünüm olarak ..
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
width:auto yapsan birde böyle bir komut vardı galiba.
"Tek kelimeyle bizi , sizin mülkiyetinizi yok etme niyetimizden dolayı kınıyorsunuz. kesinlikle öyle ; niyetimiz tam olarak budur ."

Albırt Enişten - 11.05.2013 / 02.05.2018
Venomous - 02.05.2018 / 

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Verdiğin siteye genişliğe göre değerler vermen gerekiyor sorun olan kısımları siteni aç düzeltelim.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
adminim sorunu çözdüm. menü de her bir kategoriye margin falan vermiştim artık tek css kulanıyorum. İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neon Blazer'a sorsaydin keşke belki o bilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sordum ama cevap yok :) Zaten sorun halloldu başka bir menü kullanacağım :D
vov.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: