Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
http://resimhack.com/img/catsuGs2l.jpg Arkadaşlar Örneğin Bu Resimde Ben Profile Giriyorum Avatarımın Boyutu Böyle Çok Büyük Gösteriliyor Ama Konuya Filan Bakarken Postbitte Böyle Değil Sadece Profile Girince Böyle Nasıl Düzeltirim Sorunu ?

site : forumextra.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin cp ayarlardan kullanıcı kaydı ve profil den ayarlaya bilirsin
Eskilerden Eser Yok Oldu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yani postbitteki avatar boyutunumu yükseltmek istiyorsunuz?
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır Mesela Ben bi Adamın Profiline Giriyorum Profil Resmi Baya Bir Büyük Gözüküyor Attıgım Resimdeki Gibi Onu Nasıl Ayarlıyıcam Admin CP'de Kullanıcı Kaydı ve Profilden Otomatik Boyutlandır Avatarları Filan İşaretledim Olmuyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP - Yapılandırma - Kullanıcı Kayıdı ve Profil Seçenekleri - Maksimum Avatar Boyutları ayarına giriyoruz 150x150 yazıyoruz..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Maximum AvatarBoyutu Var Otomatik Olarak Boyutlandır Seçeneğinin 2 Üstünde Onda zaten 90x90 Yazıyor Ama olmuyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Postbitte oto küçültme yapılmış olabilir yada başka bir yerde kodlarla postbit, postbit_classic ve member_profile paylaşın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek Sorunum Bu Hala Sorun Devam Ediyor...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresi belirtin.

Admin KP > Şablon&Stil > Şablonlar > Temanız > Üye Şablonlar > member_profile içerisindeki kodları atarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping