Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Sitemin Konu Kısmı Görünmüyor
Lightbulb 
Arkadaşlar sitemde konu linke tıklıyorum ve sonuç aşağıdaki gibi boş bir sayfa ...
Z2M6ma.jpg
Arkadaşlar sizdede böylemi ?
Site adresim http://www.usengec.10tr.net/
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başka temaya geç bi bak o temadada öylemi.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçtim Fakat O Temada Aynı Değil Konu Görünüyor Acaba Bir Kod Filan Mı Sildim Veya Ekledim Bu Tema İyi Ya Bişi Söyleyin Plss Napiyim ? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konu gösterim yada postbit şablonlarında yaptığın değişiklikten olabilir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki Nasıl Düzeltebilirim :) Orjinale Çevirsem Düzelir mi ? başka yöntemi varmı yoksa ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
orjinaline çevirsen düzelirde nerde hatası olduğunu bilmen gerek orjinaline çevirmeden önce bir bak içi dolu mu boş varsa kesinlikle sorun o dur sadece onu orjinaline çevir düzelir.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
baktım 2 şablonada fakat ikisindede boş yok :S orjinale çevirsem neler kaybolur ? ne yapabilirim veya
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-08-2014 Saat: 19:21)kaancıkk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: baktım 2 şablonada fakat ikisindede boş yok :S orjinale çevirsem neler kaybolur ? ne yapabilirim veya
Bişey yok ki gitsin sen ojinaline çevir gidenleri tamamlarız :)
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) Oh Be Oldu Ortalığı Ayağa Kaldırdım Kusura Bakma Kardeşim :D Basitmiş Çözümü Eyw :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping