https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furkomm Tema V2
Umarım beğenirsiniz, Kyoya arkadaşım kodladı. V1'i de beraber sunmuştuk zaten, konu bizden yorum sizden..

Özellikler;

Çok hoş bir header.
Çok hoş bir postbit.
Çok hoş butonlar.
Yan menü.
Yan menü de hızlı giriş.
Hoş görünümlü bir duyuru kısmı.
Daha bir çok özellik..

Görüntüler;

2br0dv.png

hf930l.png

vvpn32.png

İndirme Linkler;

Tıkla insin, (Kyoya arkadaşıma, bu konuyu bana açtırma nezaketinde bulunduğu için teşekkür ediyorum. Yorumu size bırakıyorum).
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Müthiş Bişey Olmuş Elinize Sağlık .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Muhteşem olmuş tema ellerinize sağlık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok Güzel OLmuş Ellerine Sağlık +repini Veriyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok güzel :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu nezih ve güzel yorumlarınızla konumuza renk kattığınız için teşekkür ederim, mutlu ettiniz. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorumlarınız için teşekkür ederim furkomm eline saglık ve tekrardan geçmiş olsun. :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2013 Saat: 16:44)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yorumlarınız için teşekkür ederim furkomm eline saglık ve tekrardan geçmiş olsun. :)

Ben teşekkür ederim, seninde eline sağlık. Ve ayrıca sağ ol. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Yapmışsınız Elinize Sağlık (furkomm & kyoya)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2013 Saat: 16:58)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Yapmışsınız Elinize Sağlık (furkomm & kyoya)

Teşekkür ederim, kendi adıma.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2013 Saat: 16:32)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Umarım beğenirsiniz, Kyoya arkadaşım kodladı. V1'i de beraber sunmuştuk zaten, konu bizden yorum sizden..

Özellikler;

Çok hoş bir header.
Çok hoş bir postbit.
Çok hoş butonlar.
Yan menü.
Yan menü de hızlı giriş.
Daha bir çok özellik..

Görüntüler;

2br0dv.png

hf930l.png

vvpn32.png

İndirme Linkler;

Tıkla insin, (Kyoya arkadaşıma, bu konuyu bana açtırma nezaketinde bulunduğu için teşekkür ediyorum. Yorumu size bırakıyorum).
böyle bir güzel çizim yapmışken keşke on off offlock ikonunu çizilseymiş daha orjinal olurdu.tema butonların daha temaya yakışan bir şey en azından arkaplanı kullandığınız thead kullansaydınız daha güzel olmuş.temada çok hata war onun dışında güzelolmuş teşekkürler.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 13:46)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-07-2013 Saat: 16:32)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Özellikler;

Çok hoş bir header.
Çok hoş bir postbit.
Çok hoş butonlar.
Yan menü.
Yan menü de hızlı giriş.
Daha bir çok özellik..

Görüntüler;

2br0dv.png

hf930l.png

vvpn32.png

İndirme Linkler;

böyle bir güzel çizim yapmışken keşke on off offlock ikonunu çizilseymiş daha orjinal olurdu.tema butonların daha temaya yakışan bir şey en azından arkaplanı kullandığınız thead kullansaydınız daha güzel olmuş.temada çok hata war onun dışında güzelolmuş teşekkürler.

Teşekkürler adminim, her gün MyBB' teması çizmiyorum yani elim alışkn değil, kodlama Kyoya adlı arkadaşıma aitti, her sürümde hataların azar azar gideceğini düşünüyorum. Önerileriniz için çok teşekkür ederim, dikkate alacağım(z).. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bence kodlama çok acemice
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 15:37)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence kodlama çok acemice

Katılıyorum. Yani fazla bir şey göremedim temada açıkçası. Header güzel olmuş ellerinize sağlık ama logonun üstündeki tırtık şekli bütün tasarımı bozmuş. Ayrıca daha bir çok özellik eklenebilirdi. Şuan bu temayı diğer temalardan ayıran tek özellik headeri. Geliştirilebilirdi. Ellerinize, emeğinize sağlık.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
En bariz hatalar: header içeriğine width değer verilmemiş, tcat default, tborder, yukarıdaki çizgi gibi olan şeyin çözünürlüğü. Link renkleri bile default. Böyle bi yarım yamalak header yapıp iki buton atıp tema diye paylaşanlara gerçekten GÜLÜYORUM. Ha çizim güzeldi bence, ama kodlama REZALET. Kolay gelsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 17:36)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-07-2013 Saat: 15:37)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bence kodlama çok acemice

Katılıyorum. Yani fazla bir şey göremedim temada açıkçası. Header güzel olmuş ellerinize sağlık ama logonun üstündeki tırtık şekli bütün tasarımı bozmuş. Ayrıca daha bir çok özellik eklenebilirdi. Şuan bu temayı diğer temalardan ayıran tek özellik headeri. Geliştirilebilirdi. Ellerinize, emeğinize sağlık.

O tırtıkları sonradan fark ettim diyebilirim, ama kendi adıma özür dilerim. Kodlamada da olsun o kadar hata, daha V2'deyiz, millet V12'de defuld'dan farksız tema çıkarıyor, bu kadarda kusurumuz olsun. ^_^ ama V3'ün çizimini de incelerseniz, daha güzel olduğunu anlayacaksınızdır..
Önerilerinizle konuma renk kattınız teşekkürler. :)

(18-07-2013 Saat: 17:49)xFeyz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: En bariz hatalar: header içeriğine width değer verilmemiş, tcat default, tborder, yukarıdaki çizgi gibi olan şeyin çözünürlüğü. Link renkleri bile default. Böyle bi yarım yamalak header yapıp iki buton atıp tema diye paylaşanlara gerçekten GÜLÜYORUM. Ha çizim güzeldi bence, ama kodlama REZALET. Kolay gelsin

Kodlama maalesef bana ait değil, ikimizde çok profesyonel saylmayız. Yapmaya çalıştık, oldu olmadı tabii bu sizin kararınız. Yorumunuz için teşekkürler. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hatamız olabilir arkadaşım ne demişler insan her şeyi bilmez. Bilmesine de imkân yoktur. İnsanın her şeyi bilmemesi doğaldır. kodlamam rezaletse kodlamayız kendini çok uzman zannediyosun her neyse teşekkürler. eleştriğie açığım
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-07-2013 Saat: 17:56)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hatamız olabilir arkadaşım ne demişler insan her şeyi bilmez. Bilmesine de imkân yoktur. İnsanın her şeyi bilmemesi doğaldır. kodlamam rezaletse kodlamayız kendini çok uzman zannediyosun her neyse teşekkürler. eleştriğie açığım

Bütün mesajı büyük yazmadım neresi yasak bunun? Ben sadece görüşümü belirttim ve sıkça her temada yaptığın hataları söyledim. Eleştriye açık değilsen bu işi yapmayacaksın arkadaşım. Ben kendime 4x4 lük bilgim var herşeyi biliyorum demiyorum, ama ileri derece webmaster bilgim var orta derece linux bile biliyorum. Zaten yanlarındayım r10, wmaraci vs takılıyorum ve 7/24 destek veriyorum. tabi sen oraları bilmediğin için burada laf sokmaya çalışıyosun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuyu fazla uzatmayalım her neyse teşekkürler
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping