Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İmzadaki bazı resimler boyutlanmıyor-İmza max. resim sayısını 2 den fazla yapmak
Evet arkadaşlar iki tane önemli sorunum var birincisi üyelerimiz büyük imza resmi paylaştığında konularda geyt güzel boyutlanıyor fakat profilinde ve ö.m yazarken boyutlanmıyor buda ö.m lerin tamamen okunamamasına ve profilin sıkışık ve kötü durmasına neden oluyor bunu nasıl hallede bilirim?

Ve diğer sorunum olan max. resim sayısını artırmayı nasıl hallede biirim kullanıcı gruplarından baktım fakat bulamadım

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler İyi Forumlar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2013 Saat: 02:01)Thecrack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet arkadaşlar iki tane önemli sorunum var birincisi üyelerimiz büyük imza resmi paylaştığında konularda geyt güzel boyutlanıyor fakat profilinde ve ö.m yazarken boyutlanmıyor buda ö.m lerin tamamen okunamamasına ve profilin sıkışık ve kötü durmasına neden oluyor bunu nasıl hallede bilirim?

Ve diğer sorunum olan max. resim sayısını artırmayı nasıl hallede biirim kullanıcı gruplarından baktım fakat bulamadım

imzadaki maksimum resim sayısı ;
Yapılandrma ---> Kullanıcı Kayıdı ve Profil Seçenekleri --> İmza Başına Maksimum Resim Sayısı

fit one page özel mesajlarda boyutlandırma yapması gerekir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-07-2013 Saat: 04:00)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-07-2013 Saat: 02:01)Thecrack Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet arkadaşlar iki tane önemli sorunum var birincisi üyelerimiz büyük imza resmi paylaştığında konularda geyt güzel boyutlanıyor fakat profilinde ve ö.m yazarken boyutlanmıyor buda ö.m lerin tamamen okunamamasına ve profilin sıkışık ve kötü durmasına neden oluyor bunu nasıl hallede bilirim?

imzadaki maksimum resim sayısı ;
Yapılandrma ---> Kullanıcı Kayıdı ve Profil Seçenekleri --> İmza Başına Maksimum Resim Sayısı

fit one page özel mesajlarda boyutlandırma yapması gerekir.

İmza resmi işini hallettim teşekkürler

fit on page olmazsa yapılacaklar diye bir konu açmıştınız onu yapmak zorunda kalmıştım fit on page çalışmadığından

Kullanıcılarbunu anladı değiştirdiler fakat 1-2 tane var isterseniz ss sini alabilirim yani sorun açık ama birde sizin görmeniz için
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping