Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Arkadaşım Konu Açamıyor
Arkadaşlar arkadaşım destek.10tl.netten bi süre ban yemişti banı açıldı ancak şimdi mybb forumlarının hiçbirine konu açamıyor ve yorum yazamıyor.Yorum yazınca ya da konu yazınca şu uyarı çıkıyor:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/h...9070_n.jpgLütfen Yardım !!
kendi sitesinde bile hiçbişey yapmyıor.Site adresi:attackhackteam.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Modeme reset at veya çerezleri temizle
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
sordum olmamış başka bilen varmı ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bunun sebebi aynı ip adresiyle birden fazla kayıt olmanız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne yapmalı peki ? :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
lütfne bakın acil arkadaşım konu açamıyor kendi forumundada 10tl.nette de bişlen yokmu yardı medin karanlık-61 admininm lütfen bari siz yardım edin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Modeme Reset Atın Sorun Düzelir .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
koruma için yapılmış bir sistem.bir gün sonra bunları sistemin silmesi gerekir olmuyorsa admin nikli admine özel mesaj atın.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping