Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tema yaptım xml kodunu verirmisiniz
arkadaşlar tema yaptımda temamın xml sini bulamıyorum bakın

www.forum45.10tl.net

temam bu xml sini cverenden allah razı olsun
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tema ve şablonlar bölümünden indirin temayı.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İndiriyorum sonasını napçam tam anlatım yaparmsın adminim

Hz.Mevlana

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
xml indirmiş olacaksın başka napcan ki :) herkese açmak istiyorsan xml bir hosta yükler paylaşırsın :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet Herkesle Paylaşmak İstiyorum Şu Nu Deteyını Açarmısın Acemi Grafiker Gibi bişiyim :) [ Geleceğin Grafikeri Doğuyor :) ]

Hz.Mevlana

Mustafa Kemal Atatürk

Saint

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2013 Saat: 16:25)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Herkesle Paylaşmak İstiyorum Şu Nu Deteyını Açarmısın Acemi Grafiker Gibi bişiyim :) [ Geleceğin Grafikeri Doğuyor :) ]

Öncelikle Dosyayı Yükleyin Admin KP'dan
daha sonra ücretsiz ftp veren bir hosttan site açın ona dosyayı yükleyin ardından xml kodunu alın ve paylaşıma hazır.
Bunun İçin Ücretsiz FTP ye dosya yüklemek gibi konuları araştırabilirsiniz Google'dan...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2013 Saat: 16:25)furikan4554 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Herkesle Paylaşmak İstiyorum Şu Nu Deteyını Açarmısın Acemi Grafiker Gibi bişiyim :) [ Geleceğin Grafikeri Doğuyor :) ]

gelecegin grafikeri hoş geldin....
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-02-2013 Saat: 16:55)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

gelecegin grafikeri hoş geldin....
Konuyla İlgisiz yorumlar atmayın birdaha...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gelecek Grafikeri Şimdi Usta Grafiker Olmuş Bulunuyor :)) Helal Olsun Furkan ` Aynen
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping