Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB Temanıza Login Box Yapımı
çok gzel forumumda yaptım.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yRM İÇin saol.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birsürü <head> var hangisini yapcaz anlamadımki bi adam gibi söyleseniz belki yeniyiz 10tl.net'te hemen başlar başlamaz index'i aç bunu <head> ekle bu ne abicim ya biraz ayrıntılı anlatım yapsanız.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2013 Saat: 09:08)AnlamsizCocuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birsürü var hangisini yapcaz anlamadımki bi adam gibi söyleseniz belki yeniyiz 10tl.net'te hemen başlar başlamaz index'i aç bunu ekle bu ne abicim ya biraz ayrıntılı anlatım yapsanız.
imzan dikkatimi ilk kez çıktı özenti arkadaşım :) şunu diyim kimse kral değildir kimseye de o gözle bakma saygı duy ama kimse kimsenin efendisi olamaz önerim sana :)

soruna cevabım head tagları yazılmışsa admin kp --> şablonlar&Stil --> Şablonlar --> gruplandırılmamış şablonlar ( En altta)--> headerinclude buraya ekle.

yada admin kp --> Şablonlar&Stil --> Anasayfa Şablonları --> İndex burada tagını bul hemen altına ekle.

Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yapımcı linkine neden farklı isimler yazılıyor anlamış değilim. O anlatım bizzat bana ait arkadaşlar...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica ederim.
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kod:
<div id="mask"></div>
Hoşgeldin Ziyaretçi! <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=login" name="modal" rel="#loginModal">{$lang->welcome_login}</a> veya <a href="{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register">{$lang->welcome_register}</a>
<div id="loginModal" class="modalBox loginModalBox">
    <div class="thead">
        Login at {$mybb->settings['bbname']}
    </div>
    <div class="modalContent loginModalContent">
        <form method="post" action="member.php">
            <table border="0" width="100%">
                <tr>
                    <td>
                        <label for="login_username">Kullanıcı Adı:</label>
                    </td>
                    <td>
                        <input type="text" value="" style="width: 200px;" maxlength="30" size="25" name="username" class="textbox" id="login_username" />
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <label for="login_password">Şifre:</label>
                    </td>
                    <td>
                        <input type="password" value="" style="width: 200px;" size="25" name="password" class="textbox" id="login_password" />
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                        <label class="smalltext" title="If ticked, your login details will be remembered on this computer, otherwise, you will be logged out as soon as you close your browser."><input type="checkbox" value="yes" checked="checked" name="remember" class="checkbox">Hatırla?</label>
                    </td>
                    <td>
                        <input type="submit" value="Login" name="submit" class="button" />
                    </td>
                </tr>
            </table>
            <input type="hidden" value="do_login" name="action" />
            <input type="hidden" value="" name="url" />
        </form>
    </div>
</div>

Türkçeye Çevirdim Buyrun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konudaki Resim,Kod güncellendi.(Kod Türkçeleştirilmiştir...)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping