Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yıldız sistemim çalışmıyo
peki bidahakine dikkat ederim ama rayray sağolsun kimse cevap vermeyince ilgilendi benimle bugün çok uğraştık yapamadık ikimizde

bende isteristemez bukadar kastım bu konuyu yani uyarıyı çok mantıklı bulmadım mesaj aralıklarıma bakılırsa zaman aralıklı ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 22:57)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: peki bidahakine dikkat ederim ama rayray sağolsun kimse cevap vermeyince ilgilendi benimle bugün çok uğraştık yapamadık ikimizde

bende isteristemez bukadar kastım bu konuyu yani uyarıyı çok mantıklı bulmadım mesaj aralıklarıma bakılırsa zaman aralıklı ....
Bilgili Kişilere öm Atabilirdin.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 23:00)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2012 Saat: 22:57)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: peki bidahakine dikkat ederim ama rayray sağolsun kimse cevap vermeyince ilgilendi benimle bugün çok uğraştık yapamadık ikimizde

acaba rayray haricinde cevap verenler varmı ö.m gönderince ???
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-05-2012 Saat: 23:02)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-05-2012 Saat: 23:00)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

acaba rayray haricinde cevap verenler varmı ö.m gönderince ???
Ya Bilmiyorum Karanlığa Felan öm at

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam son çarem atıyorum mesajımı :(

kusura bakma diklenmek istemedim ama sinirlendim sonuçta

bugün 2. kez böyle oldu hatırlarsın sitemimi sesimizi çıkarıncada uyarı alıyoruz ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bazen yöneticiler konuyu göremeyebiliyor.Sizde güncelleme hakkınız var.
Ama Bir Günde Birden Fazla Güncellerseniz. Bu Durum Flood Oluyor.
Bu Sizi Uyarı Almanızı Yol Açar.
Tüm Yöneticilerin Tüm Konular Hakkında Bilgisi Olacak Diye Şart Yok.
Olmasını da Beklemiyoruz ve sizde beklemeyin.
Soruna çözüm olarak şunu deneyin.
Admin Kp --> Kullanıcılar&Gruplar --> Grupları --> Üye Grubunuzu Seçin --> Varsayılan Kullanıcı Başlığı
burada bişey yazıyorsa silin ve kaydetin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şimdi aklıma birşey geldi.

Üye grubu varsayılan değildi. yeni üye olanların grubu başka olduğu için bu kaynaklanıyor olabilir.

arrow.gif Üye kullanıcı grubunuzun sağında bir ikon var. o ikon bumu?

default.gif

arrow.gif belki üye diye bir grup açmışsınızdır olan grubu düzenlemişsinizdir üye ise olan grubu düzenlenen e aktarılmıştır.?.

Edit: Aynı sorun bendede var koyduğum kullanıcı başlıklarındaki ranklar geçerli olmuyor. hepsini denedim. sanırım kullanıcı grubunda birşey yok kullanıcı başlıkları işe yaramıyor sanırım. kullanıcı başlıkları aynı Devon üyesi oysaki yeni üye olması lazımdı.

http://img139.imageshack.us/img139/8483/15293931.png

resmim?

kendimdede aynı sorunu yaşıyorum çözmeye çalışayım.

Edit2: Karanlıka adminim anlatımını uyguladım oldu. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping