Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fexe Postbit İsim ve Kayan Tag
#Captain'in Verdiği Postbiti Kullanıyorum Postbitte Galatasaray Diye İsmimin Altında Kayıyor Onu Nereden Değiştirriim ve Özel Profil Alanı Kayması Lazım Orada Takım Değil Bunu Nasıl Ayarlarım

2. Sorum : Bu Postbitte Profil Alanımda İsmim Yazıyor Fakat Postbitte İsmim Yazmıyor ? Ama Postbiti Koyduktan Sonra Özel Profil Alanına İsim'i Ekledim ?

Yardım Edermisiniz Çok Teşekkürler

Site : forumextra.10tr.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hani postfid vs. şeyleri varya postbit_author_user'e gir isim yerinde postfid birde sayı var yanında işte o sayıyı sileceksin, özel profil alanına girip ismin hangi özel profil alanında yazıyorsa onun yanında yazan sayıyı kopyalayıp sildiğin yere o sayıyı ekleyeceksin..
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kayan Tagı nasıl Yapıcam Onunki Özel Profil Alanlarında Yok Ama Kullanıcı Profilinde Özel Kullanıcı Başlığı Var Ben Onun Kaymasını İstiyorum ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak şimdi onun ıd'sini ezberle sonra postbit şablonlarından postbit ve postbit_classic'te dört sayısını bul o sayıyı sil ve özel profil alanının ıd'sini yaz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim ID'sini Nerden Bulurum Onların
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin KP - Yapılandırma - Özel Profil Alanları,

Açtığın profil alanını bul yanında bir sayı yazacak işte o sayı özel profil alanının ıd'sidir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
postbit_classic'teki fid4 'te 4 Yazan Yere Özel Profil Alanı Fid ' imi Yani 10'U Yazdım Hala Olmadı Galatasaray Yazıyo Hala
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
forumun görünüşü yönetin kısmında pro paket postbit konusunun içinde fid ayrıntılı anlattım biraz inceleyin anlarsınız.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-08-2014 Saat: 19:24)Purgatory Nickli Kullanıcıdan Alıntı: postbit_classic'teki fid4 'te 4 Yazan Yere Özel Profil Alanı Fid ' imi Yani 10'U Yazdım Hala Olmadı Galatasaray Yazıyo Hala

İşte yazan sayıyı silip 10 yazacaksın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben Sildim Zaten 10 Yazdım Olmadı Hala
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yarın beni admin yaparsınız hallederim..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yaw Kardeşim Sende Bilmiyormuşsun :D Hem classicte var Aynısı hemde Normal Postbit Şablonunda Var İkisinede Kendi Fid'im 10 Yaptım Oldu :D Sorun Çözüldü Konu Kapanabilir...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nasıl yani bende bilmiyormuşum, Resimli kayan tag yapımı - #Captain bu konuma girersen anlarsın..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping