Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FTP'ye Niye İzin Verilmiyor ?
Evet Arkadaşlar Sadece Merakımdan Soruyorum, FTP'yi Üyelerin Kullanmasına Niye İzin Vermiyorlar ? Makineyimi Bozacağız, FTP'yemi Saldıracağız Yani Verilememesinin Nedeni Nedir Merak Ediyorum ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ftp verilse 10tl.net hemen çökerdi. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-02-2013 Saat: 02:36)BySkrillex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Arkadaşlar Sadece Merakımdan Soruyorum, FTP'yi Üyelerin Kullanmasına Niye İzin Vermiyorlar ? Makineyimi Bozacağız, FTP'yemi Saldıracağız Yani Verilememesinin Nedeni Nedir Merak Ediyorum ?
Makineyi bozulabilir kotu içerikleri yüklenebilir.yüklenen bu kotu içerik tüm siteleri veya tüm sistemi bozabilir.Veri kaybına yol acabilir.Belki sizin öylebilir niyetiniz yoktur başkalarının niyetini bilemeyiz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-02-2013 Saat: 03:08)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-02-2013 Saat: 02:36)BySkrillex Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet Arkadaşlar Sadece Merakımdan Soruyorum, FTP'yi Üyelerin Kullanmasına Niye İzin Vermiyorlar ? Makineyimi Bozacağız, FTP'yemi Saldıracağız Yani Verilememesinin Nedeni Nedir Merak Ediyorum ?
Makineyi bozulabilir kotu içerikleri yüklenebilir.yüklenen bu kotu içerik tüm siteleri veya tüm sistemi bozabilir.Veri kaybına yol acabilir.Belki sizin öylebilir niyetiniz yoktur başkalarının niyetini bilemeyiz.

Peki şu host veren malum site veriyor aynısını, kastettiğim site 000 lı olan...

ondada sunucuya saldıramazlarmı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saldrrlar saldryorlarda.Orada Sistem farklı farkındaysanız orası zaten host firması.Bu işle uğraşıyorlar Zaten Paralı hostlarıda war işleri bu anlayacağınız.10tl.net için böyle değil.10tl durumu farklı buranın kurulum amacı budur.free host değil free mybb forum sistemini kullanabilme anlatildim bilmym belki bu ilerde olabilir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam anladım, konu kilitlenebilir...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ftp ' Kimlere Veriliyor Peki .? Birşey Yükliceksek Admin yardımıylamı Olcak Ve Ftp Parayla Alınıp Sınırsız Kullana Bilirmiyiz ,
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-02-2013 Saat: 13:15)ibrahim yakar Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ftp ' Kimlere Veriliyor Peki .? Birşey Yükliceksek Admin yardımıylamı Olcak Ve Ftp Parayla Alınıp Sınırsız Kullana Bilirmiyiz ,

Ftp Bu Forumda Sadece Tema Yükleyenlere Ve Belirli Yetkililere Verilir .Ftpyi Parayla Alamazsınız Ama Bir İnternet Sitesi alan Adı Alırsanız Size Ftp Hesabını Verir .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki Bu Destek10.tl.net'teki Pointsler Ne İşe Yarıyor Yani Bu Sitede Yükselirsekn Points Artırırsak Bizde Bu Ftp Elde Edebilirmiyiz ? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping