Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] yeni konu açma bölümündeki hata?
arkadaşlar yeni konu açma bölümünde dune kadar youtube vs.. videoları felan yükleyebiliyordum suan burdada eklenmiyor mesela sorun nedir acaba?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nasıl Yani Biraz Acıklayıcı Yazarsanız ?

Ø Umut Bazen En iyi Duygudur.. Ø

----------------------------------------------
İLETİŞİM : Özel Mesaj Atarak İletişime Geçebilirsiniz.

----------------------------------------------
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şablon & Stil > Sağda Şablonlar Var Ona Tıkla > Kendi forumunda kullandığın temayı seç > Forum Görüntüleme Şablonlar'a Tıkla > forumdisplay_newthread'da
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temadan Olabilir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
semih onu demiyorum arkadaslar sunu dıyorum mesela yeni bir cevap yazıyorum burda resım ekle php kod hyper link bolumu var ya orda video ekleme tv seklınde olan ona tıklıyorum acılmıyor burdada aynı sorun ne anlamadım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2012 Saat: 13:29)semihh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şablon & Stil > Sağda Şablonlar Var Ona Tıkla > Kendi forumunda kullandığın temayı seç > Forum Görüntüleme Şablonlar'a Tıkla > forumdisplay_newthread'da

Temadan Değil! Aynı Sorun Bendede Oldu Dediğim gibi yapsan!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
forumdisplay_newthread konuyu ac ne yapacam onu soyle orda?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2012 Saat: 13:33)unalank Nickli Kullanıcıdan Alıntı: semih onu demiyorum arkadaslar sunu dıyorum mesela yeni bir cevap yazıyorum burda resım ekle php kod hyper link bolumu var ya orda video ekleme tv seklınde olan ona tıklıyorum acılmıyor burdada aynı sorun ne anlamadım ?

Forum Linkini At..
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
http://seninformun.10tl.net

arkadaslar yardım edecek yok mu bu konuda neden calısmıyo resım ekle video ekle burdada calısmıyor suan mybbnın sorunumu acabafont yazı boyutu hıc bır sey calısmıyor burdada aynı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Editörden bahsediyorsunuz.Temanızda Bir Sürü Değişimler Görüyorum Sanırım Editörün Ayarlarında Görüyorum.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hayır admin ondan değil burdada aynı sorun var eniyisi ben resim gonderıyım 8929sorun.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gösterdiğiniz Editör ve butonlarını işaretlemişsiniz.
Gruplandırılmamış şablonlarda codebuttons orjinaline dönüştürün.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-09-2012 Saat: 14:21)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gösterdiğiniz Editör ve butonlarını işaretlemişsiniz.
Gruplandırılmamış şablonlarda codebuttons orjinaline dönüştürün.

şablonlarda codebuttons orjinaline dönüştürün demişşiniz zaten orjinal orasına ellememıstım sanırım ben anlatamıyorum edıtor bolumunde
bu sıte ıcınde gecerlı http://destek.10tl.net video ekleyebılyormusunuz sorun temada felan degıl sorun genel sorun:(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping