Böyle bir script yada tema bu dosyalara erişebildim yardımcı olurmusunuz?
PHP Kod:
Free Bootstrap Admin Tema Diye Bir Makale Buldum Tasarım Diyor Sadece .
eskilere hasret kaldık.
Şu Dosyaları'ı Nasıl Kurabilir Mi?
|
Böyle bir script yada tema bu dosyalara erişebildim yardımcı olurmusunuz?
PHP Kod: Free Bootstrap Admin Tema Diye Bir Makale Buldum Tasarım Diyor Sadece .
eskilere hasret kaldık.
16-09-2016 Saat: 17:48
Script olduğundan emin misin? Hangi dilde yazılmış falan baktın mı? Buradan bir şey gözükmüyor çünkü. Hazır scriptlerin genelde bir şekilde hazır kurulumları olur. Nereden buldun bunu ki? Elde pek bilgi yok.
16-09-2016 Saat: 17:56
(16-09-2016 Saat: 17:48)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Script olduğundan emin misin? Hangi dilde yazılmış falan baktın mı? Buradan bir şey gözükmüyor çünkü. Hazır scriptlerin genelde bir şekilde hazır kurulumları olur. Nereden buldun bunu ki? Elde pek bilgi yok. Script Değil Tema Yazıyor Biraz Daha Araştırdım Bu Sonuç Çıktı. / ALMSAEED STUDIO Sitesinden Buldum
eskilere hasret kaldık.
16-09-2016 Saat: 18:09
(16-09-2016 Saat: 17:56)Red0x Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(16-09-2016 Saat: 17:48)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Script olduğundan emin misin? Hangi dilde yazılmış falan baktın mı? Buradan bir şey gözükmüyor çünkü. Hazır scriptlerin genelde bir şekilde hazır kurulumları olur. Nereden buldun bunu ki? Elde pek bilgi yok. Ne teması peki araştırdın mı? Index sayfası falan var belki kurulmayan bir şeydir, denedin mi?
16-09-2016 Saat: 18:12
direk www/ ana dizine atmayı dene
16-09-2016 Saat: 22:06
sen sadece adamın yaptığı rastgele bir tasarım ürününü almışsın index.html, index2.html dosyalarını girip bir bak onları tarayıcıdan açmayı dene
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır. Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ] İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|