Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Monitör ses sıkıntısı
Arkadaşlar bilgisayarı aldım alalı böyle.Monitör ısındıktan sonra ses çıkarıyor.Ses sayfa beyaz renkte olmadıkça çıkmıyor mesela şuan çıkıyor ses.Monitörün sol kısmında hangi renk varsa farklı farklı sesler çıkarıyor inanın bende çözemedim ısınmadan olmuyor bu problem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bardagın dolu tarafından bak monitor calisiyor ^^ ve senin monitorun ile müzik yapabiliriz farklı renklerin oldugu sayfalar açarak vallaha bende birtane olsun isterim şimdi..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim ses yüksek kafa ağrıtıyor maytap geçilecek bir durum değil
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her şey olabilir. Başka bir bilgisayarda denedin mi monitörü?

Servise götürmende fayda var eğer garantin devam ediyorsa.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Garantisi devam ediyorsa götür yoksa at çöpe
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Garantiye göndermeyi planlıyorum yoksa bu sorun büyür.Kulaklık takıyorum oyun sesinden fazla monitörün sesi geliyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hareketli jquery bazen sese yol açabiliyor.Bulunduğun siteyle alakası olabilir.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-09-2016 Saat: 01:23)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: hareketli jquery bazen sese yol açabiliyor.Bulunduğun siteyle alakası olabilir.

Hocam her zaman oluyor bu.Bunu test ettim açtım beyaz saygayı.Ses çıkmaya başladıktan sonra monitorun sağ tarafında kararma oluyor yani sitelerde gezerken sesle birlikte kararmaya başlıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Teknolojik -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping