Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Torrent Paylaşmak Yasakmı ?
Merhaba arkadaşlar genel bakışda gormuşsunuzdur 5-6 tane konu yaptım başka bir forumda yetkiliyim ancak izin almıştım burada goremedim torrent ondan paylaştım şimdi torrent paylaşmak yasakmı forumda ? kuralları okudum ancak goremedım benmı farkedemedimki

@#Power @#Captain Bir bilginiz varmı ? Torrent yasaksa konularımı silebilirsiniz ban yemeyelim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet sanırım yasak.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Günceldir
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yasakmı arkadaşlar bir cevap lütfen yasakmı değilmi ona göre paylaşacagım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu konu hakkında bir bilgim yok kurallarda yazmıyor.
@kaRanLık-61: Zaten yeni kurallar gelecek bu tür şeylerle de ilgili düzenlemeler yapmamız lazım. Crack, torrent vs. vs.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-04-2015 Saat: 19:30)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu konu hakkında bir bilgim yok kurallarda yazmıyor.
@kaRanLık-61: Zaten yeni kurallar gelecek bu tür şeylerle de ilgili düzenlemeler yapmamız lazım. Crack, torrent vs. vs.

tamam teşekkürler mert inşallah yasak olmaz çünkü paylaşacagım çok hazır konularım var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Burada Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına uygun olmayan her şey yasaktır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-04-2015 Saat: 18:55)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burada Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına uygun olmayan her şey yasaktır.

Hocam r10 veya fexe torrent paylaşımları var ama para cezası yemiyorlar veya en ünlü türk siteleri vb vb paylaşılıyor burada yasaksa kusura bakmayın oyunlardaki konularımı silebilirsiniz
--
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yasalarında torrent,zamunda paylaşımı yasak değil diye biliyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-04-2015 Saat: 19:02)WaRRioRa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-04-2015 Saat: 18:55)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Burada Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarına uygun olmayan her şey yasaktır.

Hocam r10 veya fexe torrent paylaşımları var ama para cezası yemiyorlar veya en ünlü türk siteleri vb vb paylaşılıyor burada yasaksa kusura bakmayın oyunlardaki konularımı silebilirsiniz
--
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin yasalarında torrent,zamunda paylaşımı yasak değil diye biliyorum

@WaRRioRa Açıkçası Türkiye Cumhuriyeti Sınırları kapsamında yasaktır diye biliyorum. ayrıca Telif hakkı ihlaline girer.. Ancak ülkemizde yeterince altyapı vs. sağlanamadığı için müdahale vs. olmuyor. Ancak yabancı ülkelerde MP3 indirmek bile suç..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping