Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GA Loser Theme 1.8 | Gündem Ajanları
Xyo2aR.png

Temanın Adı: GA Loser Theme
Tema Yapımcısı: Gündem Ajanları
Temanın Çalıştığı MyBB Sürümleri: 1.8.x (1.6.x sürümlerinde denenmemiştir.)
Tema Ücreti: 50 TL
Tema Ek Araçları: Tema ile uyumlu olan rank setini satın almak ister iseniz 10 TL ek ücret vermeniz gerekmektedir. PSD dosyası ile rank setini satın alabilirsiniz. Temanın çizimini de PSD dosyası ile almak isterseniz ek olarak 20 TL ödemeniz gerekmektedir.
Tema Kurulumu ve Ayarları: 20 TL (Temayı sitenize ayarlar, eklenti kurulumlarını gerçekleştirir, gerekli şablonları ve kodları gerekli yerlere yerleştirererek temanızın kurulumunu sorunsuz bir şekilde gerçekleştiririz.)
Tema Telif Hakkı: Bu temanın telif haklarını almak için ücret ödemeniz gerekmektedir. Bunun için sadece 20 TL ödemeniz gerekecektir. Aksi taktirde temayı kullanmaya başladığınız andan itibaren Footer ve diğer şablonlarda tema yapımcısı olarak Gündem Ajanları geçecektir. Temanın telif hakkını almadan kaldırmaya çalışır iseniz temanın telif haklarını işgal etmiş olacaksınızdır.
Tema Adeti: Henüz sınırlı bir adet belirlenmemiştir.
Ödeme Seçenekleri: Paypal
Tema Desteği: Sorun yaşadığınız an müsait isek kesinlikle yardım edeceğiz.
Tema Açıklaması: Temanın postbiti Regular Flat Design temamızla neredeyse aynıdır. Çünkü postbit kullanıcılar tarafından beğenilmişti. Ancak tema sadece 1.6 sürümlerinde çalıştığı için kullanıcılar temayı alamamıştı.
Temanın renklerinde sıkıntı çekmeyiniz. Temayı satın aldığınızda renkleri dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

İletişim:
  • iletisim@gundem-ajanlari.com (E-posta)
  • GundemAjanlari (Skype)
Tema Demo:
Kod:
http://demo.gundem-ajanlari.com/1.8
Tema Görüntüleri:

6QklRW.png

W4Z62L.png

3Na184.png

RXVbyj.png

pjom4L.png

kAg1rm.png

NOT:  Lütfen konuyu baltalayacak yorumlar atmayınız. Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Harika olmuş diye buna derler şuan tema sıkıntım yok ama ilerde kesin sizin temalarınızdan birini alacağım hayırlı satışlar büyük hayranınızım ekibinizin :D
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2015 Saat: 21:20)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Harika olmuş diye buna derler şuan tema sıkıntım yok ama ilerde kesin sizin temalarınızdan birini alacağım hayırlı satışlar büyük hayranınızım ekibinizin :D

Çok teşekkürler.. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema güzel fakat demo linkini code tag içerisine alırsan, daha uygun olacaktır. 
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2015 Saat: 21:23)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema güzel fakat demo linkini code tag içerisine alırsan, daha uygun olacaktır. 

Çok teşekkürler. Adres code tagları arasına alınmıştır. Tekrar teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence demo vermeyiniz temanızı çalabilirler. Veya kodlarını gizleyebilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2015 Saat: 21:32)!!Proff!! Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence demo vermeyiniz temanızı çalabilirler. Veya kodlarını gizleyebilirsiniz.

Onu yapmakla uğraşacaklarına gidip HTML ve CSS dillerini öğrenip güzelce kendi temalarını yazabilirler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temalarimiz cok pahali ancak guzel basarilar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-01-2015 Saat: 22:16)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Temalarimiz cok pahali ancak guzel basarilar :)

Teşekkürler.. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema çok güzel olmuş elinize sağlık başarılar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-02-2015 Saat: 01:13)ufufuk Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema çok güzel olmuş elinize sağlık başarılar :)

Çok teşekkür ederiz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
GA Loser: Grafiker Adayı Kaybetmiş :D :D
Eline saglık çok iyi tema.
50 TL olacak tema değil. Forumbit'i hiç editlemiyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-02-2015 Saat: 18:01)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: GA Loser: Grafiker Adayı Kaybetmiş :D :D
Eline saglık çok iyi tema.
50 TL olacak tema değil. Forumbit'i hiç editlemiyorsun.

Teşekkürler.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Posbit  header + footer beğendim. hayırlı satışlar
eskilere hasret kaldık.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-02-2015 Saat: 20:58)HileHocam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Posbit  header + footer beğendim. hayırlı satışlar

Çok teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ünlemi kaldır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@Silhouette: Konu içeriğinde not kısmındaki ünlem(!) harfini kaldırınız.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-02-2015 Saat: 18:31)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ünlemi kaldır.

(11-02-2015 Saat: 18:49)#Captain Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Silhouette: Konu içeriğinde not kısmındaki ünlem(!) harfini kaldırınız.

Düzenlenmiştir. Bilgi için teşekkür ederiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış anlamayında ne sizi tanırım ne de temalarınızı kötülemeye çalışıyorum.
Temalarınız bir tema olmaz çok renkli sanki başka başka ayrı ayrı tema gibiler.belki öyle olsa daha iyi olurlar.kullandığınız ana renkler çok itici size tavsiyem yumuşak ve göz yormayan renkler kullanın.profesyonel tasarımlara bakarsanız bu kadar renk cümbüşü yok.biraz daha sade ve web 2.0 renkler kullanın.bunları kodladığınıza göre yeteneğiniz var daha iyi tasarımlar yapabilirsiniz bu tema bu fiyat etmez belki emek çok ona lafım yok sadece bir şeyi kodlamak değer katmıyor.orjinallik özgünlük ve uyumluluk çok önemli.biraz daha sade ve 3 renkten fazla olmayan bir tema yapın daha çok satılacaktır.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-02-2015 Saat: 21:05)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yanlış anlamayında ne sizi tanırım ne de temalarınızı kötülemeye çalışıyorum.
Temalarınız bir tema olmaz çok renkli sanki başka başka ayrı ayrı tema gibiler.belki öyle olsa daha iyi olurlar.kullandığınız ana renkler çok itici size tavsiyem yumuşak ve göz yormayan renkler kullanın.profesyonel tasarımlara bakarsanız bu kadar renk cümbüşü yok.biraz daha sade ve web 2.0 renkler kullanın.bunları kodladığınıza göre yeteneğiniz var daha iyi tasarımlar yapabilirsiniz bu tema bu fiyat etmez belki emek çok ona lafım yok sadece bir şeyi kodlamak değer katmıyor.orjinallik özgünlük  ve uyumluluk çok önemli.biraz daha sade ve 3 renkten fazla olmayan bir tema yapın daha çok satılacaktır.

Ustadan tavsiyeler, kaale almanızı öneririm. Mustafa hocamızın tema işlerinde üstüne yoktur benim gözümde.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping