https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Facebook'tan Paylastıgı Yorum Tepki Cekiyor
TC Barış Adlı kişinin facebook ta paylastigiini yoruma tepki yağıyor.
halk tarafından secilmis hükümeti devirmeye çalışan kişiler var

Genelleme yapmıyorum fakat atatürk ''Gökten indigini zannedilen kitapların doğmaları'' demesi atatürkün sizce bir müslüman bu sözü. Duyduktan sonra Bu kişiyi sevmeli sevmemelimi ?

Ayrica yorumda diyorki İslamcı devlet dmeekki Osmanlı nın yolunda ilerliyoruz

jvqq1g.jpg
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Siyaset Yapmak İstemiyorum Ama Evet Bende Videosunu İzledim Atatürkçü Değilim.
-Bu Arada Yorum Gözükmemiş
PGM
Teşekkür verenler:
Zaten o sözü duyan bir müslüman hala sevmekte israrlı ise imamında sorun vardır
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Erzincan Olarak Müslüman Bir Şehiriz Çoğumuz Atatürkçü Değil Ve Anladımki Ben Dine Bağlı Olup Müslüman Olanların Çoğu Atatürkçü Değil Çok Yerde Gördüm.. Atatürke Sövmüşlüğüm Olmuştur Ama Başkalarının Yanında Değil. Başkalarının Yanında Birşey Demem Ama Sosyal Medyada Bazı Haysiyetsizlerin R.T.E'ye Yaptığı Fotoğrafları,Capslara Dayanamıyorum..
PGM
Teşekkür verenler:
Yav o değilde her yerde atatürkun resmi var tamam saygı duyuyoruz ama heryerdemi olur Allah askina ya r
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Okulda Kesin Olacak O Şart O kurdu :D
PGM
Teşekkür verenler:
Sorun burda atatürk un resmini as bir duvara bisey demezler RTE nin as bak ne oluyor hemen üstüne cikarlar menderese dayatmalı kanunlar iste inş anayasa degisirde
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-01-2015 Saat: 23:23)Puntan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sorun burda atatürk un resmini as bir duvara bisey demezler RTE nin as bak ne oluyor hemen üstüne cikarlar menderese dayatmalı kanunlar iste inş anayasa degisirde

Aynen +1 +1 +1 +1 +1 +1 Keisnlikle Sana Katılıyorum. R.T.E'ye Çok Hakaret Ediyorlar ama Mesela ben Kılıçdaroğlunun Fotosunu attım Banladılar + Ana Avrad Sövdüler.
PGM
Teşekkür verenler:
İste gel buradan yak atatürk savunanları serversen iyisin sevmezsen kotu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mustafa Kemal Olmasa Sen Bu Topraklarda Sürünüyordun Çocuk ! 19 Yaşımdayım 1 Yaşından Beri Atatürk Sevgisiyle Büyüdüm.Şu Ana Kadar Küfretmişliğim Yoktur Fakat;Forumda Olmasak...Sen Yat Kalk Mustafa Kemal'e Dua Et,Ona Sövüyorsan ***tir Git Bu Ülkeden.
Tayyip Erdoğan'a Kelime Edilsin Hapis :)ATA'Mıza..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yas 19 fakat küfür içerikli konuşmalar bende çocukluğumdan beri Nurcu sevgisiyle büyüdüm
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(18-01-2015 Saat: 23:45)Puntan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yas 19 fakat küfür içerikli konuşmalar bende çocukluğumdan beri Nurcu sevgisiyle büyüdüm

Git Sende Kilise Yak O Zaman Hadi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hayır biz kisi veya toplum sevmeyiz fakat gezi pakını yakan yakınlar gibi asla yapmayız Kuran Bize Bunu Emretmiyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mahkemeye Götüreceğim .

atatürk aleyhine işlenen suçlar hakkında kanun kanun numarası : 5816
kabul tarihi : 25/7/1951
resmî gazete : 31.07.1951/ 7872

madde 1- atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
atatürk'ü temsil eden heykel, büst ve abideleri veyahut atatürk'ün kabrini tahrip eden, kıran, bozan veya kirleten kimseye bir yıldan beş yıla kadar ağır hapis cezası verilir.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hakaretmi etmisim :) ? anlamadım asıl sen küfür ediyorsun bana diyorsun :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tayyip Kim Kardeşim,Hakkını Yemiyorum.Ülkeyi Çok Güzel Kalkındırdı Fakat ; Normal Bir Cumhurbaşkanı ya da Başbakan vs. Karsılaştırmak Mümkün Değil. @#Pøwér™ @#Captain @Tugrul Küfürden Dolayı Banlayın Hadi Bekliyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Siyaset yasaktır.
https://instagram.com/alphazzers
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Mustafa Kemal Olmasa Sen Buralarda OLAMAZDIN..

Tartışma Çıkcak Konu Kilit + Çöp
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kilitli konuya mesaj atılmaz fakat burada konuşan yazışan geneli genç nesil.Bişeyleri bilmek ve ona göre karar vermek isizn hakkınız fakat onun bunun lafıyla hiç bir yere gidilmez güvenilir kaynaklardan öğrenmek gerekir doğruları kanıtlarıyla yanla kişiler gazeteler medyalar falan herkes birilerini savunur.
Allah inancı olan herkes Allah yarattığı kulları din dil ırk ayırmaz sever.Sözü bile var "Yaratılanı Severim Yaratandan Ötürü."
Eskiden beri Türkiye de oyunlar oynanıyor.Her zaman derler derin devlet dış mihraklar vs.Bunlar malesef ki var biz inanmasakta bişeyler yapmaya çalışıyor zamanında insanları sağ sol diye böldüler vs. her zaman bir şey buldular.İnsan naparsa yapsın dışardan etkilenmekte dış çevreye kapalı olamaz doğasında dışa duyarlı yaratılmıştır.Bunları anlatmamın nedeni birileri hatalar yapabilir bişeyler görür kandırırlar o da ona inanır ölümüne savunur.Aslında belki de savunduğu yanlıştır olabilir de.Ama bunu görüp genellemek doğru değil.Atatürk Türklerin  önderidir.Bunu naparsanız yapın değiştiremezsin bu da ap açık gerçek unutulmayacak insanlardan biri hakkını asla ödemeyiz ödemeyeceğiz de.
O olmasaydı affedersiniz herkes kim bilir kimin çocuğu ırkından olacaktık.İslam dinine inanmayın genelde acıması olmaz.Belki içlerinde vardır ama baştakiler düzelmedikçe olmaz.Normalde forumda siyasi yazılar birilerini kötülemek yasaktır.Ama hadi konuyu açtığınız forum kuralları çercevesinde bilgileri karşılaştırabilirsin birbir oturum gibi fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Ama birbirinizi saldırmanız hiç hoş değil böyle konuşmak.
Şimdi herkes insan hata yapabilir düşüncesi farklı olabilir.Demokrasi bunun için var aynı fikirlerin çoğunluğu olduğunda kabul ediliyor.Belki sayın Cumhur Başkanımızı sevmeyebilirsiniz ama oraya seçilerek gitti yani yasal ve hukiki biçimde.
Olmaması isteniyorsa aynı şekilde indirebilir bu yine halkın elinde.Bişeyleri değiştirmek için birilerini oldurmek saçma bunun tek çözümü fikirlerini öldürmen gerekir yada fikir değiştirmen gerekir.Bunun tek yolu insanları doğruları göstermektir.
Üsteki sosyal ağdaki kişide birilerini gaza getirmeye çalışıyor.Ona göre doğru olan bu yapması gerekiyor.Ama bir kişi için tümüne genellemek doğru değil.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping