Yorum Sayısı: 162
Konu Sayısı: 45
Rep Puanı:
29
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
Jakob188
SanalPara (SP): 0 SP
Kardeşim biliyorum bana düşmez ama okadar kişiyi banladın .
Nolacak bu forumun hali ?
Suçlu sensin demiyorum herkesde suç var ama ne olursa olsun forumun düzeni bozuldu işte?
Şimdi onların yerine kim gelirse gelsin veya onlar geri gelse bile forum eski düzenini almayacak.
Keşke biraz daha anlayışlı davransaydın.
Belki benide banlayacaksın ama onları tanımadığım halde bunları söylüyorsam , azda olsa haklıyımdır..
Yorum Sayısı: 6,697
Konu Sayısı: 515
Rep Puanı:
219
Teşekkürler: 4
5 mesaj içinde 12 teşekkür verildi.
Saint
SanalPara (SP): 63 SP
Hepside önceden çok ban yedi bilmeden konuşuyosun ve haksızsın kendin onları tanımadığını söyledin eğer bi kişi suçlusa affı yoktur
Güzel üslupla söz söyleyenleriz;
Mesih’in talebesiyiz; nice ölülere tuttuk da can üfürdük biz.
Hz.Mevlana
Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk
●Saint●
Yorum Sayısı: 6,792
Konu Sayısı: 186
Rep Puanı:
847
Teşekkürler: 366
170 mesaj içinde 477 teşekkür verildi.
kaRanLık-61
SanalPara (SP): 2,034 SP
12-07-2014 Saat: 22:39
(Son Düzenleme: 12-07-2014 Saat: 22:50, Düzenleyen: kaRanLık-61.)
Herkes hakettiğini yaşar buna çok inanırım.Üyeler çok ileri gitmiş cezaları banlamak doğru yapmış.Şikayetleri varsa şikayet bölümüne konu acacaklar.böyle herkesin ortasında şikayet etmiyecekler başka sitenin olayları desteği pek ilgilendirmiyor.herkes kendi formunda kendi kurallarını koyar uygular.İçlerinde bir tanesi fazla ceza verilmiş onuda ilettim kendisine düzeltecektir.
Eklemeler yapıyım.Biz burada insanları terbiyeyi veremeyiz terbiyeyi aile verir.Biz hakkınız varsa aramayın demiyoruz fakat hak ararken haklıyken haksız duruma düşmeyin.Geçmişte böyle olaylar çok gördüm.Burası kimsenin babasının yeri değil.Belli adap ve terbiye çercevesinde konuşmalıyız ki.Aylardan RAMAZAN böyle konuşmalar hiç hoş değil.Üyeler diyor ailevi sorunlar burada kimin böyle sıkıntıları yok biz neden yansıtmıyoruz foruma.Orası kişinin kişiliği ve aldığı aile terbiyesi.
Son olarak sıkıntısı şikayeti olan yöneticilerle gelip bize başvuracak öyle forumda abuk subuk konuşmayacak her şikayeti olan böyle yapsa buranın hali ne olur :)
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]
İki Tarafta Zifiri kaRanLık
Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Yorum Sayısı: 4,613
Konu Sayısı: 335
Rep Puanı:
638
Teşekkürler: 64
121 mesaj içinde 559 teşekkür verildi.
ASi
SanalPara (SP): 9 SP
Burada benden daha üst ve sevdiğim saydığım bir insan konuda bulunuyorken bana fazla bir şey demek düşmez. Tek bir şey diyeyim , Bana akıl verecek yaşta , olgunlukta değilsin . Bu forumda geçmişin de yok tecrüben de yok anlatabildim mi? Burada konu açarak forumun daha çok düzenini bozuyorsun . Herkes 8 mesaj sonra böyle konu açsa ben yine açanları banlarım ne farkedecek ? Bence konuyu fazla uzatma sende ceza alabilirsin.
Kilitliyorum.