Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Legend Bölüm Şefi Başvurusu
Edit.
PGM
Teşekkür verenler:
Neden bir başvuru daha yaptınızki zaten adaysınız elinden geleni kadar gayret gösterirsen bölüm şefi olursun. Diğer başvuru forumunu doldurmuşsun daylığını almışsın :). Başarılar dilerim.
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar..
PGM
Teşekkür verenler:
@Secilmis42 kaRanLık-61 Adminimiz Adayılık Alan Yetkililerin Tam Yetki Alması İçin Yeniden Başvuru Konusu Açsınlar Söylemişti..

Başarılar Kardeşim Hak Ediyorsun
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(28-03-2014 Saat: 13:57)Novruz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Secilmis42 kaRanLık-61 Adminimiz Adayılık Alan Yeütkililerin Tam Yetki Alması İçin Yeniden Başvuru Konusu Açsınlar Söylemişti..

Başarılar Kardeşim Hak Ediyorsun

Novruz o önceden yetki olan yetki başvuruları açıldı öyle 2 başvuru yaptı Edward gibi Neon Blazer gibi olması lazım önceden aday olması lazım anca öyle tekrar yapılabilir sanırsam.
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ben de kendiliğinden olur diye biliyordum aslında biraz araştırmak lazım asipatrona sorayım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Evet yeniden başvuru gerekli.

Hakediyorsun Ahmet,ama son zamanlarda yardımlarını göremedim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Yorumlarınız İçin Evet Yardımlarımı Göremediniz Çünkü Bu Bir Hafta İçinde Sınav Haftasıydı O Yüzden Giremedim Ama Artık Bitti Ve Eskisi Gibi Olucam

Neon Blazerde BŞ Adayıdı BŞ Başvurusu Yaptı BŞ Oldu ?
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Hocam Hak Ediyorsun bence.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ama biraz erken.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler Yorumunuz İçin .. :) [Kendimce:Bu Kadar Kişi Olumlu Yönde Karar Veriyor İse Bende Olumlu Bakarım Tabi Son Söz Adminin] Yorumunuz Ve Görüşünüz İçin Teşekkürler ..
PGM
Teşekkür verenler:
Asipatrona sordum. Başvuru yapmaya gerek yokmuş. İhtiyaç duyulduğunda adaylar incelenip bölüm şefi yapılıyormuş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neon Blazerde Yaptı Fakat ? BŞ Adaydı O Da Fakat Madem Öyle İse Kilitlenebilir.
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu İncelemişim zaten bölüm şefi adayı olmuşsunuz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Ben Bölüm Şefi Başvurusu Yaptım ..
PGM
Teşekkür verenler:
farkındaysan burası aday alanı yönetici olabilmek için önce forumların ne olduğunu bilmen gerek.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Güncel+
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping