Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumum görüntülenmiyor?
Forumumda http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=1201 şu linkteki konuyu uyguladıktan sonra denemek için foruma döndüm bi baktım açılmıyor beyaz sayfa çıkıyor çok acil lütfen.. forum sayfam ; http://realmardin.10tl.net/
bu arada şablonlardan 1 tanesini kurcaladım ordaki kodları sildim favicon yapmak için habersiz başka bir kodu silip kısa bir favicon kodu ekledim bilmiyorum neden acaba fabrika ayarlarına geri döndürme gibi birşey olsa...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
+Konu başlığınızı konuya uygun bir başlıkla değiştirin.
Siteadresiniz/10tl.net/admin/
şeklinde yazın ve giriş yapın.
Şablonlar&Stiller --> Şablonlar --> Kullandığınız Templatesi -->
Header Şablonlarından --> header orjinaline çevirin.
Kurcaladığınız şablonuda orjinaline çevirin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Thumbs Up 
Ne desem az... çok teşekkürler...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(22-11-2011 Saat: 13:14)furkan47 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne desem az... çok teşekkürler...
Rica ederim görevimiz...

Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Sorun çözüldüne göre kilit!
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping