Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Herhangi Bir Konu Açarken Resim Eklemek
merhabalar.benim sorum şöyle .forumda herhangi bir konu açarken ayrıca konuya resim ekliyemiyorum..örneğin diyelimki futbol ile ilgili konu açarken yanında o konu ile ilgili resim eklemek istiyorum..resim ekle linkinden denedim.ama buna rağmen olmadı..yeni eklentiler gözat bölümünde önceleri ekleniyordu ancak artık ordada olmuyor...yardımlarınız için şimdiden teşekkurler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu açarken editörden mesaj ikonu ekleyebilirsin.
Eğer farklı mesaj ikonu isterseniz;

Admin KP --> Yapılandırma --> Mesaj İkonları --> Yeni Mesaj ekle diyerek gerekli yerleri doldurarak ekleyebilirsiniz.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...

Göydəki o tənha ulduz sanki məni andırır.
PGM
Teşekkür verenler:
peki teşekkurler.deniycem..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Şunu söylemeden geçmek istemedim.Tek tek çok zor olur derseniz çoklu yükleme yapabilirsiniz..
Bu yol diğerine benzer;

Admin KP --> Yapılandırma --> Mesaj İkonları --> Çoklu Mesaj ikonu ekle diyerek gerekli yerleri doldurarak ekleyebilirsiniz.
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...

PGM
Teşekkür verenler:
burada çoklu mesaj ıkonları bölumunde Resimlerin Yolu *
(Bu resimlerin içinde olacağı klasörün yoludur.)resimlerin yolu yazan boşluklu yere ne yazıcam?bu bir uzantı türü filanmı yoksa..ltfen bu konudada yardımcı olurmusunuz?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tabikide görevimiz resim yolunu anlatım;

şimdi resim bulamadım akıma imzadaki resim geldi onla anlatcam k.b:D

şimdi bu resim;

KDFF.gif

Bunun resim yolu aslında budur;

http://img40.resimup.net/di/KDFF.gif

Yani linkini kulllancaksınız.Mesala bir resmin linkini öğrenmek için i.e sağ tıklayın --> özellikler yazar.Resim upload sitesi kullanıyorsunuz ordaki direklinkini ordaki resim yolunu anlatır kısaca.umarım anlatabilmişimdir.
Eğer belli bir çoklukta sizde resim warsa 10tl.net bn yüklerim size resim yolunu verebilirim.Tabi diğer kullanıcılarda kulllanmasınıda istiyorsanız.
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:
anladığım kadarıyla resimlerin hepsini tek tek upload edip panele yüklemek gerekiyor..peki bunu her seferinde yapmak zor olmazmı..çünkü çeşitli kategorilerde konu açarken sürekli farklı resimler yüklemek gerekebiliyor..yinede buna rağmen deneyip bakayım..teşekkurler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yani her farklı bir konu için mesaj ikonu yüklemeniz zor olur genelde açtığınız konu için mesaj ikonları yüklemek daha iyi olur bence :)
Sorun olursa buraya bildirin.Görevimiz.
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:
peki tamam iyisimi bende öle yapım...sorun olursa yazarım yine...ilgi için teşekkurler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
eywallh saolun.
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:
merhaba.benim sölemek sanırım mesaj ıkonu alanı değil.sanırım capslı olarak konu ekleme...yane şöyleki:diyelimki foruma konu açıyoruz..o konu hakkında resimli caps görüntüsü..ben bunu normalde resmi önce masaüstündeki pc ye aktarıp sonra dosya eklentisi bölümünden foruma ekliordum.ancak artık bu yöntemde olmuyor..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eklenti olarak mesaja ekliyemiyorsunuz herhalde onu soylemek istediniz sanrım.bunu admine bildirin.
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:
ewt aynen öle eklenti olarak ekleyemiyorum..ama bunu benmi yapamıyorum yoksa başka bir sebepten dolayımı bunu bilmiyorum...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sorun war desteğe bn ekliyemedim.Sitede denedim ordanda eklenmiyor.Admine bildirin.
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:
tamam...bildireceğim..sorun düzelirse buradan yazarım..teşekkurler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sorun düzelince yazarım demiştim.şu an için sorun düzeldi..artık eklenti ekleyebiliyorum...tarayıcı yeniden yükleme yaptım..ekstradan bazı işlemler yaptım düzeldi...konu kilitlenebilir..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konu Kilit!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

eXpertBoss -

Vidinli.net Shopping Platform
Vidinli.net Shopping Platform