Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rayrayboing93 Genel Şef Başvurusu
Ad & Soyad : Ömer -
Okul: -
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: -
html bilgisi: Orta
css bilgisi: Profesyonel
php programlama bilgisi: Kod editleyebiliyorum sadece
diğer bilgileriniz: ZModeller 2 , Adobe Photoshop , Sony Vegas vs. vs.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Şimdilik sadece Mcceza******.Tk'da MyBB konusunda ufak yardımlarda bulunuyorum.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz: ReklamVer.10tl.net / DestekTR.10tl.net (RequiemTM ile devamdayız) / DevonSitesi.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 160 Civarı
konu sayısı: 260 Civarı.
Önemli Olan 5 konu linkiniz: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=33336
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=22018
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=9241
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=20094
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=8994
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=8982

Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: ZM2'de araç editlerdim onuda bıraktım.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Belkide Yüzlerce program kullandım. Sürekli olarak yeni şeyler öğrenmeye çalıştım. Ve haliyle Bilgisayarı çökerttim Photoshop arada sırada açılmıyor :D
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Eğlenceli, Tavrını koyan, İletişimci

İlerdeki Projeleriniz: Öncelikle bu kısma gelmeyi istiyordum ve geldim. Okursanız sevinirim.

Şu anda bakıyorum ve Benden daha az bilgili olanlar, Daha yazdıkları koddaki hatayı bulamayan insanlar görevli oluyor. Benden üst rütbede oluyor. Daha çok önde tutuluyor. Bu benim sorunum değil, Elbet yükselecek fakat haddini'de bilecek. Dikkatli bakarsanız görevliler aralarında kavga ediyorlar, Normaldir. Herkes hata yapabilir. Ama işin sonunda Ban olmamalı.

3 yıldır bu forumdayım, Grafiker olmak için adaylıkta 6 Ay bekledim. Daha sonra görevlilerin işini doğru yapmadıkları için Bölüm Şefi başvurusu yaptım ve alındım. 1 yıl sonra (kaRanLıK-61)Mustafa abi ile konuşurken kendimi ertesi günü Tema Uploader buldum. Benim için sürpriz oldu.

Peki, Bu 3 yıl içinde "Rayray93 Şikayet" Diye bir konu açıldımı? Açılmadı. Peki benim hakkım yokmu hiç? Ben bu meseleyi hiç ortaya sürdümmü? Sürmedim. Çünki her kavgaya burnumu sokmadım.

Şimdi ise Elin grafikerleri veya adaylar üyeler bazı terbiyesizler tepeme çıkıyorlar. Rütbeye değil bilgiye güvenin. Admin olsan ne yazar tema yükleyemedikten sonra.

Birde görevlilerden ricam, BölümŞefi , GenelŞef , Grafiker olmuşsunuz. Konu açıp yardım istiyorsunuz tamam bu doğru Yardım istiyerek yardım edersiniz fakat "Yardım sorunum var" Diye açarsanız son açışınız olmasın aman dikkat.

Bu söylediklerimi Gelip bir ergen üstüne alınmasın, Olacaklar ve olanlara, Kafasına koyanlaradır lafım. Kimseyle bir sorunum yoksa zaten sorun çıkmaz.

"Ray devrilmez devran döner Bir rüzgardır seni deviren"
-R93
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence Olmalısın Hak ediyorsun .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-05-2013 Saat: 00:49)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Olmalısın Hak ediyorsun .

Daha yazmadığım çok şey var. Çoğunu unuttum yazmayı :D

Teşekkürler
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
başarılar ömer inşallah olursun.
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Kardeşim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Dilerim.İnşAllah Olursun...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-05-2013 Saat: 00:49)bahadiriz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Olmalısın Hak ediyorsun .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-05-2013 Saat: 09:06)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Kardeşim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(07-05-2013 Saat: 14:34)Hatake Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(07-05-2013 Saat: 09:06)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar Kardeşim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
destek.10tl.net genel şef başvuru değilmi eğer öyleyse konu yanlış yerdedir söyleyin öyleyse taşıyacağım.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
(07-05-2013 Saat: 14:52)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: destek.10tl.net genel şef başvuru değilmi eğer öyleyse konu yanlış yerdedir söyleyin öyleyse taşıyacağım.

Aboo Naptım ben :D

Yorumlar için teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar Dilerim :D
PGM
Teşekkür verenler:
Çalışmaya Dewam Edin.Henüz Erken.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Yıllardır çalışıyoz devam edek bare :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-05-2013 Saat: 16:17)EfenDy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar dilerim rayray kareşim, umarım istediğin yetkiye kavuşursun.

Amin Cümlemize :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ancak yazının sonuna doğru bir cellalenme olmuş sakin sakin :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Tema up .sunuz neden değiştirmek istiyorsunuz ki ?

- Başarılar
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(13-05-2013 Saat: 16:36)JaDe Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar ancak yazının sonuna doğru bir cellalenme olmuş sakin sakin :)
Bazı okuyanlar dikkate alsınlar diye ;) Teşekkürler :)

(13-05-2013 Saat: 16:40)HunterAvgin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema up .sunuz neden değiştirmek istiyorsunuz ki ?
- Başarılar
Artık insanlar bilgiye değil rütbeye bakıyor.
Birde ben Tema Up. Başvurusu yapmadımki. Alındım fakat görevim bu değil.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yardımların Epeyli Fazla Başarılar Dilerim Bu arada kimsenin bilgisini küçümseme ;)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping