Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafiker başvurusu
Ad & Soyad : Mustafa Kaya
Okul: Halkalı İmkb
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: yok
html bilgisi: baya
css bilgisi: yok
php programlama bilgisi: yeni öğreniyorum okulda
diğer bilgileriniz: photoshop
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : Thefrm.com WolfteamFRM.com felan genelde saten hangi sitede istesem zorlayınca oluyorum grafiker
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : EN ALTTA VAR.
Şuanki rep puanınız: 6
konu sayısı: kONU SAYımı bilmiorm mesaj sayım 215
Önemli Olan 1 konu linkiniz: hepsi graifk saten
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?:yok
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: eet grafikde yeni şeyler üretmek isterim aynı yoldan gitmiyorm
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: PoSe işte googlede ara .)

Çalışmalarım ... / BAZILARI... /

Amblem gibi çalışmalar .d

byj0c.png

bxuzg.png

İmzalar :

jxzqg.png

fnt6n.png

Çizimlerim:

kqdtm.png

fl6hn.png

cdcll.png

f1xj7.png

cd78n.png

bggm1.png

b5f1u.png

b4zny.png

buz5q.png

jv6rn.png

b2jkw.png

bp5n2.png

bz9gu.png
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Daha çok acemisin yaptığın tasarımları el ile çizeceksin büyüyünce eğer web tasarım okursan, fakat sen güzel çizimcisin çok az daha gayret gelse süper çalışmalar olacağını düşünüyorum, başarılar diliyorum.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Başvuru kurallarına göre başvuru yapın.Başvuru formunu doldurun.Yoksa adminler konunuzla ilgilenmez.
Ayrıca öncelikle üyelere yardım etmelisin grafik isteklerini yapman gerekir.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
retri benmi acemiyim .d Senin şuan imzandaki tüm resimleri 10 dkda yaparım fakat sen benim yayınladıgım çalışmalarımın 1 tanesini bile yapamazsın 10 dkda. Hatta çizimleri haftalarca uraş gene yapaman . Neye dayanarak acemi dedin anlamadım hemde çok acemi. .d
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
imza felan isterlerse tabikide çizim isterlerse biraz uzun sürebilir bi çizim 6 7 saat sürüyor çünki
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(04-03-2013 Saat: 18:31)PoseDESİGN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: retri benmi acemiyim .d Senin şuan imzandaki tüm resimleri 10 dkda yaparım fakat sen benim yayınladıgım çalışmalarımın 1 tanesini bile yapamazsın 10 dkda. Hatta çizimleri haftalarca uraş gene yapaman . Neye dayanarak acemi dedin anlamadım hemde çok acemi. .d

Tabi acemisin hemde en alt kademedesin sen benim yaptığım hiç birşeyi yapamassın sözde kendine çizimci diyosun alıntıcı.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
kim alıntıcı ya .s

Arkadaşlar eleştirebilirsiniz fakat karalamak başka bişey.

Nese ustamsın konuşmandan belli oluyor saten photoshop bilgin. Ben sen gibilerle kavga edip ps bilgimi kanıtlamaya çalışmak için grafikle ilgilenmedim . Neyse ustamsın :)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Web tasarım okuma,bu sadece bir nasihat çünkü Php' ci webmaster olur çıkarsın php çok iyi bileniler iyi para kazanıyor ama bu bir istisna. Programcılık okusan lisede sana bir tanıtım gibi geçen 2 yılın sonunda beğenirsen öğrenmeye başlarsın lise bittiğinde beğenmessen başka şeyler yaparsın demem o ki ne okursan oku, lisede bilgisayar konusunda sadece ilgili konunun tanıtımını öğrenirsin belki öğrenemessin bile herşey insanın kendisinde kalmış senin önünde aslında ağ mı yoksa web mi yok. Çok çalışmak mı, yoksa az çalışmak mı. çok çalışırsan programcı ol, az çalışcaksan ona göre meslek seç. Programlama seç başka okullardan tercih yap.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Tartışmayı uzatmayın.Posedesign son uyarım başvuru formunu doldur.http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=95

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
TAMAMDA Benim eğitim durumum ile bu konunun alakası ne . Anlayan varmı arkadaşlar.

Şuan lise 2 ye gidiyorum bilişim bölümünde okuyorum web tasarım geçicem. Fakat bunun photoshop , grafik ile bi ilgisi yok . Saten kücük yastan beri kafamda olan bişey web taasarım. Bunları bi kenera bırakalım.

Bilişimde okuyorum die eğitim durumum şu bu şekilde diye ben neden photoshop de en alt kademe de oluyorum. YANİ OKULUMLA NE ALAKASI VAR ŞİMDİ BU KONUNUN. doğru konuya yorum attına eminmisin. Alıntıcı diyerek neyi kasteddin kanıtın varmı.

Lütfen alakalı cevap yaz gözlerim yoruldu saten dizi izlemekden senin yorumlarını okumakta zorlanıyorum cok alakasız şeyler yazıyosun .

doldurdum
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Tartışmayı uzatan o kilit istiyorum.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
of yetkili yokmu arkadaşlar yorumları bi incelerseniz neyin ne oldugunu anlayacaksınız. Ben diyorum çalışmalarım burda grafiker olmak istiyorum . Adam başlatı eğitim hayatımdan felan. Ne alakası var photoshop bilgim ile eğitim bilgimin lütfen geregi yapılmadan önce bi incelerseniz yorumları sevinirim.

// Bu arada formu doldurdum...
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu kitlenmeyecek.Tartışmayı uzatırsanız uyarı puanı vermek zorunda kalacağım.Konu Başvuru bölümüne taşındı.

Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
Retribution: Bence arkadaşın çalışmaları profesyonelce. Çamur atmayalım ben bu arkadaşı bir forumda pro grafiker olarakda görmüştüm tabi o ise emekleri bir çırıda çöpe atmakta neymiş? lütfen konuyu abartmayalım ve saptırmayalım knou dışı yorumlara cevap vermeyin Pose. Konu ile bağlantılı yormlara cevap verin.

Başarılar.

Kolay gelsin.
Ara
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:
(04-03-2013 Saat: 19:14)Nefes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yetkili alımları durdurlmuştr http://destek.10tl.net/announcements.php?aid=29

http://destek.10tl.net/announcements.php?aid=29
Yetki Alımları Açılmıştır Bu Sırada.

Henüz Erken Çalışmlarınızı Dewam Edin.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla Alıntı PGM
Teşekkür verenler:

Lütfen yorum yazmadan önce forum kurallarını okuyunuz.

[-]
Hızlı Cevap
Konu

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping