Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konu Silme Sorunu
Tongue 
Konu silemiyorum admin olmama rağmen hata veriyor

Fatal error: Cannot redeclare print_r2() (previously declared in /var/www/vhosts/admin/10tl.net/httpdocs/mybb/inc/bv_functions.php:51) in /var/www/vhosts/admin/10tl.net/httpdocs/mybb/admin_localutils.php on line 13
ne zaman düzelecek kardeşim bu ya yetkin-forum da bozuk forum kuramıyorum. Bedava domainlerde iş yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım kaçtır reklam yapıyon kurallara uyunuz.Burası 10tl.net.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2011 Saat: 21:30)kaRanLik-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım kaçtır reklam yapıyon kurallara uyunuz.Burası 10tl.net.

Reklam yapmıyorum ki hem sadece ben reklam yapmıyorum ! Göster bana nerde reklam yapmışım ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:ne zaman düzelecek kardeşim bu ya yetkin-forum da bozuk forum kuramıyorum.

İşte bu cümlede
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2025 => 10TL'de 15 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2011 Saat: 21:51)kaRanLik-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:ne zaman düzelecek kardeşim bu ya yetkin-forum da bozuk forum kuramıyorum.

İşte bu cümlede
Tamam isteyen girsin isteyen girmesin bu sizin üyelerinize güvenmediğiniz anlamına geliyor. Çünkü üyesine güvenen reklamlardan korkmaz. Ayrıca cümlen yanlış sen bir tane gösterdin ama cümlende
Alıntı:Arkadaşım kaçtır reklam yapıyon kurallara uyunuz.Burası 10tl.net.
diyor ne iş ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya tamam sakin olun o hata herkeste var adminin hatası gelince düzeltecekter ayrıca yetkin-forum da sorunlar bitti artık forumlar kuruluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2011 Saat: 22:06)Palermo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya tamam sakin olun o hata herkeste var adminin hatası gelince düzeltecekter ayrıca yetkin-forum da sorunlar bitti artık forumlar kuruluyor

Eyvallah haberin içinde hata veriyor :
Alıntı:Yönlendirme geçersiz

Açılmaya çalışılan konum hiçbir zaman sonlanmayacak bir yönlendirme döngüsüne girdi.

Bu sayfa düzgün biçimde yönlendirilmiyor. Bunun nedeni çerezlerin kabul
edilmemesi olabilir.

Ayrıca kavgayı da o başlattı. Sanki link verdik girin girin dedik sadece hata olduğu için örnek gösterdik hey Allah'ım...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Pluginlerdeki hataya benzer hata verior bende de öyle tek çaremiz adminin gelmesine sabırla beklemek kardeş:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2011 Saat: 22:16)Palermo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Pluginlerdeki hataya benzer hata verior bende de öyle tek çaremiz adminin gelmesine sabırla beklemek kardeş:)

Adminimiz nerelerde ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hiç gelmedi gelmesini bekliyoruz sanırım tatile çıktı aman allahım yedek admin yok mu ya :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bak arkadaşım burda kavga felan yok sadece bir uyarıdr.Birde forum kurallarını okursan görürsün orda 10tl net harici site yasak.Kendi yazdığın mesajları bana neden soruyon açıp bakabilirsin kaç kere yazdığını.
Tüm herkese soyluyorum forumlarda moderasyon araçları çalışmıyor silmek isteyenler konuyu görüntüleyin ve orda moderasyon olmayan sil tuşunu kulllanırsanız silebilirsiniz.İyi forumlar
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Knk peki ben 40 tane mesaj yazmış bir konuyu tek tek mi silem :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim artık yapcak bişey yok admin gelene kadar idare edecez...:)
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2011 Saat: 22:20)kaRanLik-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bak arkadaşım burda kavga felan yok sadece bir uyarıdr.Birde forum kurallarını okursan görürsün orda 10tl net harici site yasak.Kendi yazdığın mesajları bana neden soruyon açıp bakabilirsin kaç kere yazdığını.
Tüm herkese soyluyorum forumlarda moderasyon araçları çalışmıyor silmek isteyenler konuyu görüntüleyin ve orda moderasyon olmayan sil tuşunu kulllanırsanız silebilirsiniz.İyi forumlar

Kendi yazdığım birden fazla hatta bir bile olmayan reklam linki olmadığı için ve sende kaçtır dediğin için senden istediğim. Kendim reklam yapsam kendim bulurdum. Yapmadığım için ve senden kanıtlamanı istediğim için senden istedim eğer mantıklı olursan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım neyse konuyu uzatmayalım konu amacında uzaklaştı.Uzatmanın anlamı yok artık bir yönetici gelip mesajları okursa kararı bırakalım onlar wersin.
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-06-2011 Saat: 22:35)kaRanLik-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşım neyse konuyu uzatmayalım konu amacında uzaklaştı.Uzatmanın anlamı yok artık bir yönetici gelip mesajları okursa kararı bırakalım onlar wersin.

Tamam iyi akşamlar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi akşamlar kardeş..
Görevli Kuralları

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tekrar test ltfn ?
----------------
"Ana prensibimiz insana saygı" dedik, kimileri bunu yanlış anladı, sürekli tepemize çıktı. 
Bundan sonra ana prensibim: "isteyen istediği yere gitsin". Forumda sürekli negatif enerji yayanları, hakaret edenleri ya da hakaretimsi yazanları dahi banlayacağım. Forumda etkileşim azalacakmış umuruda değil. Yıllarca negatif enerjili insanlara katlandığım yeter.. 

Sonra duymadım, bilmiyordum yok.. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
10tl.net Geneli (Forum açma v.b.) Kurallar: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=25433

twitter.png https://twitter.com/10tlnet
discord.png https://discord.gg/fUC7A2W
email.png  info (at.) 10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şuan destek'te aynı hatalar var, diğer forumları bilmiyorum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -