https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rank istiyorum !
Merhaba,
Ne istersiniz : Rank
Resmin boyutu : 600x200
Yazi : Sanalika Destek
Yazilarin rengi : 6992rnk.png (Koyu Turuncu)
Arka plan rengi : Mavi
Resimler : buraya ne gerekli anlamadım.
Site ismi : http://sanalikadestek.10tl.net
Rank isimleri : Üye- Moderatör- Admin- Banned- Silver- Gold

*Rankların uç bölümünde SD yazarsa sevinirim.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Rank istiyonuz 600x200 eminmisiniz?
Ben sana 200x50 bir tane Rank yaptım;
f200f3bb.gif

İstersen tamamını yaparım.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
Süpr olmuş
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2011 Saat: 19:23)kaRanLik-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Rank istiyonuz 600x200 eminmisiniz?
Ben sana 200x50 bir tane Rank yaptım;
f200f3bb.gif

İstersen tamamını yaparım.

Orada hata yapmışım :D Elinize sağlık ama silveruye.png
biraz daha emek sarfederseniz böyle güzel olur teşekkürler yine.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Sen iyimisin:)Rütben wardı neden istedin:D:D:DHemde elinde resim wardı neden eklemedin oraya amacın ne senin:D:D:D:
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2011 Saat: 20:48)kaRanLik-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sen iyimisin:)Rütben wardı neden istedin:D:D:DHemde elinde resim wardı neden eklemedin oraya amacın ne senin:D:D:D:

Ranklar çalıntı ondan onun gibi diyorum :D
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İyi de arkadaşım konunun yeri burası mı? Senin istediğin rütbe mi? Eğer rütbe ise Rütbe İstek bölümüne yapın isteklerinizi.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2011 Saat: 22:18)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi de arkadaşım konunun yeri burası mı? Senin istediğin rütbe mi? Eğer rütbe ise Rütbe İstek yapın isteklerinizi.

Dostum biz ona rank diyoruz. K.adının altında oluyor ya o.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2011 Saat: 22:22)gorkem++++ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2011 Saat: 22:18)Teknolojik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İyi de arkadaşım konunun yeri burası mı? Senin istediğin rütbe mi? Eğer rütbe ise Rütbe İstek yapın isteklerinizi.

Dostum biz ona rank diyoruz. K.adının altında oluyor ya o.

O dediğin rütbe oluyor arkadaşım. Bir dahaki isteklerinizi Rütbe İstek bölümüne yapın ki konular karışmasın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
silveruye.png
Üstteki resimi;
Formdaki resim yani örnek anlamında yada buna benzer anlamında istediğin resimdir.Birde Teknolojik haklı bu rütbe istek kısmına ait.
Görevli Kuralları

PGM
Teşekkür verenler:
Adam haklı onun adı rütbedir rank değil rank mesaj sayısına göre artan şeydir rütbe yetki verdiğin ya da özel birine verdiğin şeydir :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2011 Saat: 22:51)Palermo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adam haklı onun adı rütbedir rank değil rank mesaj sayısına göre artan şeydir rütbe yetki verdiğin ya da özel birine verdiğin şeydir :)

O zaman rütbe olsun kardeş siz bilirsiniz :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping