Yorum Sayısı: 450
Konu Sayısı: 91
Rep Puanı:
16
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
gsmert
SanalPara (SP): 0 SP
Arkadaşlar ben forumumda söyle bir sistem yapmak istiyorum hiçbir mod vb. Rütbeliler Konuları silemesin sadece bana özel bi çöp kutusu olsun oraya taşıyabilsinler böyle birşey yapabilirmiyim? Admin hariç kimsenin konu silme yetkisi olmasını istemiyorum Yapabilirmiyim????
Yorum Sayısı: 3,826
Konu Sayısı: 195
Rep Puanı:
122
Teşekkürler: 19
14 mesaj içinde 133 teşekkür verildi.
L34DRi
SanalPara (SP): 54 SP
Kullanıcı gruplarından moderatörlerin ve diğer yöneticilerin yetkilerini düzenleyebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM
Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Rep Puanı:
16
gsmert
10-05-2012 Saat: 23:42
(Son Düzenleme: 11-05-2012 Saat: 00:32, Düzenleyen: gsmert.)
Arkadaşlar Moderatörleri Ayarlıyorum ne yaparsam yapıyım konuyu silebiliyorlar yada mesajları silebiliyorlar nasıl kapatabilirim.Lütfen yardımcı olunuz...
Arkadaşlar Moderatörleri Ayarlıyorum ne yaparsam yapıyım konuyu silebiliyorlar yada mesajları silebiliyorlar nasıl kapatabilirim.Lütfen yardımcı olunuz...
Rep Puanı:
16
gsmert
yaptım ama genede silebiliyor konuyu direk silemiyor ama mesajı silerek genede konuyu silebiliyor :S bir çözüm bulun lütfen ya.Sadece Taşımalarına izin vermek istiyorum bide sabitlemeye.
Yorum Sayısı: 3,077
Konu Sayısı: 245
Rep Puanı:
121
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 1 teşekkür verildi.
Cagla
mesaj silme yetkilerini alın kullanıcı & gruplardan. (aynı zamanda konuda silemezler.)