Not: Tema Sorumlusu görevim alınsın istiyorum ama tema upload yapmaya devam edeceğim yine.
Ad & Soyad : Mete Ülkü
Okul: (Vermek istemiyorum)
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: fb.com/meteulku2
html bilgisi: Var
css bilgisi: Yok
php programlama bilgisi: Az
diğer bilgileriniz: Photoshop, biraz da scriptler.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : meydan.forumum.com, kendi sitelerim, grafiktasarim.10tl.net, 10tl.net siteleri, .com'lu forumlar (kapandı), destek.10tl.net, wordpress bloglar, blogger bloglar.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : Tema yapacaktık ama tema grubu liderimiz grubu kapattı.
Şuanki rep puanınız: 116
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet, tema değiştirmeden duramam. Hep bir şeyleri değiştiririm.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Yardımcı, dop dolu, eğlenceli.
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız: Aynı şeylere devam edeceğim mümkünse eklemeler yapacağım.
Ad & Soyad : Mete Ülkü
Okul: (Vermek istemiyorum)
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: fb.com/meteulku2
html bilgisi: Var
css bilgisi: Yok
php programlama bilgisi: Az
diğer bilgileriniz: Photoshop, biraz da scriptler.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : meydan.forumum.com, kendi sitelerim, grafiktasarim.10tl.net, 10tl.net siteleri, .com'lu forumlar (kapandı), destek.10tl.net, wordpress bloglar, blogger bloglar.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : Tema yapacaktık ama tema grubu liderimiz grubu kapattı.
Şuanki rep puanınız: 116
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet, tema değiştirmeden duramam. Hep bir şeyleri değiştiririm.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Yardımcı, dop dolu, eğlenceli.
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız: Aynı şeylere devam edeceğim mümkünse eklemeler yapacağım.