https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Genel Şef Başvurusu
Not: Tema Sorumlusu görevim alınsın istiyorum ama tema upload yapmaya devam edeceğim yine.

Ad & Soyad : Mete Ülkü
Okul: (Vermek istemiyorum)
Varsa twitter ve facebook profilleriniz: fb.com/meteulku2
html bilgisi: Var
css bilgisi: Yok
php programlama bilgisi: Az
diğer bilgileriniz: Photoshop, biraz da scriptler.
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler : meydan.forumum.com, kendi sitelerim, grafiktasarim.10tl.net, 10tl.net siteleri, .com'lu forumlar (kapandı), destek.10tl.net, wordpress bloglar, blogger bloglar.
Daha önce yaptığınız Tasarımlarınız/Programlarınız/siteleriniz : Tema yapacaktık ama tema grubu liderimiz grubu kapattı.
Şuanki rep puanınız: 116
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: Yok.
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Evet, tema değiştirmeden duramam. Hep bir şeyleri değiştiririm.
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: Yardımcı, dop dolu, eğlenceli.
İlerdeki Projeleriniz: Bu rutbeye geçerseniz yapmayı düşündüğünüz iyileştirmeleri, yardımları, projeleri detaylı yazınız: Aynı şeylere devam edeceğim mümkünse eklemeler yapacağım.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar şefim. inşallah olursunuz. zaten size yakışmakta.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 19:53)rockcu222 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar şefim. inşallah olursunuz. zaten size yakışmakta.

Teşekkürler.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bizimki olmaz ama bu adam 2 gün sonra olur :D . :D grafiktasarim.10tl.net kimin sitesi( gerçi ortak ama )
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 19:55)ProTuner Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bizimki olmaz ama bu adam 2 gün sonra olur :D . :D grafiktasarim.10tl.net kimin sitesi( gerçi ortak ama )

:)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Forumla ilgileniyorsun ama mybb bilgini dahada geliştirmen lazım bende yapıcam başvuru ama tatile gitcem yeri değil ama +90 uyarı seviyesi vermiştin bana hatırlıyosan onu silebiliyorsan silsene neden vermiştin onuda anlamadım ama :S Neyse başarılar :D
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 19:58)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumla ilgileniyorsun ama mybb bilgini dahada geliştirmen lazım bende yapıcam başvuru ama tatile gitcem yeri değil ama +90 uyarı seviyesi vermiştin bana hatırlıyosan onu silebiliyorsan silsene neden vermiştin onuda anlamadım ama :S Neyse başarılar :D

Mybb olmasada kullanıcılara yardım edecek kadar, kendimi anlatabilecek kadar mybb biliyorum. +90 mı? +9'dur o. Mctr temasını çalmıştın da neyse bitmiş zaten.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 20:01)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-07-2012 Saat: 19:58)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumla ilgileniyorsun ama mybb bilgini dahada geliştirmen lazım bende yapıcam başvuru ama tatile gitcem yeri değil ama +90 uyarı seviyesi vermiştin bana hatırlıyosan onu silebiliyorsan silsene neden vermiştin onuda anlamadım ama :S Neyse başarılar :D

Mybb olmasada kullanıcılara yardım edecek kadar, kendimi anlatabilecek kadar mybb biliyorum. +90 mı? +9'dur o. Mctr temasını çalmıştın da neyse bitmiş zaten.

Evet sonra tema değiştim silebiliyorsan silsene hala benim uyarı duruyor %90 :(
Tekrar Genel Şef...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 20:02)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-07-2012 Saat: 20:01)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Evet sonra tema değiştim silebiliyorsan silsene hala benim uyarı duruyor %90 :(

Dursa solda uyarı yazardı.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ya tema uploaderler uyarı veremiyor ve dolayısıyla uyaryı seviyeside göremiyor.
Tekrar Genel Şef...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 20:07)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya tema uploaderler uyarı veremiyor ve dolayısıyla uyaryı seviyeside göremiyor.

Bende tema sorumlusuyum ama bak postbitime uyarılar gözüküyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bende seninkini göremiyorum ama sen kendi uyarı seviyeni görürsün.
Tekrar Genel Şef...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 20:11)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende seninkini göremiyorum ama sen kendi uyarı seviyeni görürsün.

Bana uyarı seviyesi olan birini bul.

Güncel +
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
İnşallah olursun Young ama sana Grafiker yakışıyor :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 20:47)xFeuer Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İnşallah olursun Young ama sana Grafiker yakışıyor :)

Grafikerlik çok sıkıcı ama zaten 1-2 ay grafikerdim zaten :) 2 haftada tema sorumlusu biraz da genel şef olacak inşallah sonrasında da admin adayı olurun biraz zor ama deneyeceğim. Vazgeçmek yok.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 21:48)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üyelere karşı sert ve agrasif yaklaşımın var mybb tema sorumluluk kısmına gelirsek hala st.10tl.net tema yüklmemişsin kendi host'unu kullanıyorsun Kişilere cevap verirken başlığa bakıp cevap veriyorsun ve ortamı geriyorsun Genel Şef'lik için iyi bir mybb uzmanı olman gerekiyor onuda göremiyoruz yarım konusuda iyisin elinden geleni yapıyorsun ama yetersiz bana göre admine göre nasıldır bilmem buda benim eliştirim kolaygelsin.....

Not: Yardım edemediğin konularda bos post kasmayı bırakmanı dilerim.....

Zaten bilmediğim konularda post kasmıyorum :) Ve şu sıralar biraz daha yumuşamaya özen gösteriyorum. Ama beni eski halimle tanıyanlar agresif konuştukları için biraz zorlanıyorum diyebilirim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bence genel şef olmak için erken. Yinede başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 22:13)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence genel şef olmak için erken. Yinede başarılar.

Sen ben ve diğer +70 rep üstü üyelerin genellikle genel şef olması mümkün burada. Sen 93 repsin mesela sen genel şef olacak yüzeydesin çünkü karanlık-61'den sonra ve benden sonra en fazla repi olan üyesin. Ve senin altındakiler. Teşekkürler :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 22:15)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-07-2012 Saat: 22:13)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence genel şef olmak için erken. Yinede başarılar.

Sen ben ve diğer +70 rep üstü üyelerin genellikle genel şef olması mümkün burada. Sen 93 repsin mesela sen genel şef olacak yüzeydesin çünkü karanlık-61'den sonra ve benden sonra en fazla repi olan üyesin. Ve senin altındakiler. Teşekkürler :)

Şeflik repe yada mesaja bağlı değildir. Mesela hatırladığım kadarıyla eskiden Ares Genel Şefti.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(06-07-2012 Saat: 22:23)Cagla Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(06-07-2012 Saat: 22:15)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Şeflik repe yada mesaja bağlı değildir. Mesela hatırladığım kadarıyla eskiden Ares Genel Şefti.

Ares zaten genel şef olabilecek düzeyde :) Ben repe bağlı demiyorum. Yardımlardan dolayı rep alıyoruz yardım ettiklerimiz bizlere rep veriyor ve bu bizim yardım ettiğimizin göstergesidir :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 16 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping