Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
GlassBoard teması yakında tanıtılacak.
s8te8ov.pngHerkese Selam Arkadaşlar, GlassBoard  temadan bahsetmek istiyoruz.
MyBB forumları için geliştirilen en modern ve en ideal temadır. Tema hâlen yapım aşamasındadır ancak tamamlandığında MyBB’nin her köşesi baştan sona yenilenmiş olacaktır. Geliştirilen bu özel tema sayesinde klasik MyBB görünümü tamamen ortadan kalkacak ve yerine modern, renkli, oyuncu tarzı bir arayüz gelecektir.
Tema açıldığında sizi yarı saydam paneller, renk geçişli kartlar ve tam sayfa bir arka plan resmi karşılar. Üst kısımda modern bir menü bulunur; Ana Sayfa, Forumlar, Üyeler, Lisans, Yardım, Giriş Yap, Bize Katıl, e-Devlet Giriş ve Discord bağlantılarıyla forumun her yerine kolayca ulaşabilirsiniz. buttonlar örnektir forumunuza göre güncelleyin. Tema genelinde kullanılan butonlar sade, köşeleri yumuşatılmış ve materyal tasarıma uygundur.
Forum kategorileri renkli kartlar halinde gösterilir. Her kategori farklı bir renge sahiptir, bu da forumun genel görünümünü dinamik ve canlı hale getirir. Kategoriler mavi, mor, yeşil ve turuncu tonlarla ayrılmıştır. Kartların üzerindeki yazılar belirgin, okunaklı ve zarif biçimde düzenlenmiştir.
Arka plan kısmında yüksek çözünürlüklü bir anime tarzı görsel yer alır. Tema, kullanıcı etkileşimini artırmak için özel bir arka plan değişim özelliğine sahiptir. Her tıklamada arka plan görseli otomatik olarak değişir. Bu özellik forumun havasını sürekli canlı tutar ve kullanıcılara her girişte farklı bir atmosfer sunar.
Tüm MyBB sayfaları bu temayla birlikte yeniden tasarlanmıştır. Giriş, kayıt, profil, mesajlaşma, konu görüntüleme ve forum ana sayfası gibi tüm bölümler modern yapıya uyarlanacaktır.
  • index.php forum ana sayfası
  • forumdisplay.php konu listesi sayfası
  • showthread.php konu görüntüleme sayfası
  • member.php üyelik işlemleri (giriş, kayıt, profil)
  • memberlist.php üye listesi
  • private.php özel mesaj sistemi
  • usercp.php kullanıcı kontrol paneli
  • search.php arama sayfası
  • misc.php istatistik ve ek bilgi sayfaları

Ödeme Yöntemleri:
  • Papara
  • Havale / EFT (Tüm bankalar)
  • FAST (Anlık transfer)
  • IBAN üzerinden doğrudan ödeme
  • İsteğe bağlı olarak Shopier veya Discord satış bağlantısı

Hepsi bu tema kapsamında tamamen yenilenmiş biçimde sunulacaktır. Tema mobil uyumludur. Tüm cihazlarda aynı estetik görünüm korunur. Menü ve paneller otomatik olarak yeniden boyutlanır. Bu sayede hem masaüstü hem mobil kullanıcılar için mükemmel bir deneyim sağlanır.
Bu tema sadece bir görsel değişiklik değil, aynı zamanda MyBB’nin tüm yapısına modern bir dokunuştur. Her köşesinde özel efektler, yumuşak geçişler ve kullanıcı dostu detaylar bulunur. Satın aldığınızda forumunuz klasik bir görünümden çıkar, profesyonel bir platforma dönüşür.
Kısacası, bu tema MyBB’nin geleceğini temsil ediyor. Tamamlandığında sadece bir tema değil, baştan aşağı yenilenmiş bir forum deneyimi sunacak. Her tıklamada değişen arka planlarıyla, renkli kategori kartlarıyla ve sade materyal menüsüyle forumunuza bambaşka bir kimlik kazandıracaktır. alıcısına hayırlı olsun.

Önemli Uyarı:
MyBB teması adı altında “script” satmaya çalışanlara itibar etmeyin.
Bu tür satışlar kandırma amaçlı tuzaklardır.
GlassBoard bir script değildir, ancak script gibi çalışan, tamamen dinamik bir MyBB temasıdır.
Üstelik tamamı XML olarak geliştirilmiştir, ekstra dosya gerektirmez.
“Satın aldığınızda member.php (giriş/kayıt/profil), index.php, forumdisplay ve showthread sayfaları—tema sürümleriyle değiştirilir.”
“Her kategori kendi renk kartını kullanır; paneller yarı şeffaf ve arka planla bütünleşir.”
“Mobil uyumlu: Menü, açılır pencereler ve login modal tamamen responsive.”
“Kolay entegrasyon: Tema CSS/JS dosyaları headerinclude üzerinden yüklenir; şablon yedekleri alınarak uygulanır.”
“Opsiyonel: Otomatik arkaplan döngüsü veya kullanıcı tıklaması ile değişimlidir.”
7crslea.pnge9la1b8.pngs0t4xuh.png4oyxbu2.pngizobdi1.pngdj8srrv.png
mm52s2r.png4nr4mds.pngnl0ujgz.pngzbw7do9.pngMOBİL UYUMLULUK GELİŞTİRİLME AŞAMASINDADIR.

it1xsxw.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu ana kadar geliştirdiğin en iyi tema olmuş, böyle devam et dostum. Ama MyBB için uğraşmanı önermem, kullanılmıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
XLD sen misin?
Üye > Grafiker Adayı > Grafiker > Uzman Grafiker > Grafiker 2. Seviye > Grafiker 3. Seviye > Emektar > Denetleme Ekibi Müfettiş > Denetleme Ekibi Baş Müfettiş > Denetleme Ekibi Lideri > Genel Şef > Yardımcı Admin > Admin > Emekli Admin
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tekrarlayan arkaplan? Ayrıca o kadar görsel vs güzel ayarlamışken neden forum arkaplanı beyaz bıraktın, versene oraya da bi şeffaflık
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
izspqqz.png76ka4i9.gif

(09-11-2025 Saat: 18:33)Ciri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tekrarlayan arkaplan? Ayrıca o kadar görsel vs güzel ayarlamışken neden forum arkaplanı beyaz bıraktın, versene oraya da bi şeffaflık

Bu tema, MyBB’nin standartlarını aşmak amacıyla tasarlandı.
Sıradan hazır temalarla karıştırılmamalıdır.
2025 tasarım çizgisi, stabilite ve performans ilkeleri esas alınarak özgün bir yapı kurulmuştur.
Geliştirme süreci oyun odaklı ilerlemekte olup, her aşama kontrollü şekilde optimize edilmiştir.
Gereksiz ve göz yorucu tüm detaylar bilinçli olarak kaldırılmış, sade – hızlı – kararlı bir kullanım deneyimi hedeflenmiştir.
Tema fiyatı resmi olarak belirtilmemiştir; ancak değeri 10.000 TL seviyesinde değerlendirilebilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2025 Saat: 23:21)Madonna Nickli Kullanıcıdan Alıntı: izspqqz.png76ka4i9.gif

(09-11-2025 Saat: 18:33)Ciri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tekrarlayan arkaplan? Ayrıca o kadar görsel vs güzel ayarlamışken neden forum arkaplanı beyaz bıraktın, versene oraya da bi şeffaflık

2025 tasarım çizgisi, stabilite ve performans ilkeleri esas alınarak özgün bir yapı kurulmuştur.
Geliştirme süreci oyun odaklı ilerlemekte olup, her aşama kontrollü şekilde optimize edilmiştir.
Gereksiz ve göz yorucu tüm detaylar bilinçli olarak kaldırılmış, sade – hızlı – kararlı bir kullanım deneyimi hedeflenmiştir.
Tema fiyatı resmi olarak belirtilmemiştir; ancak değeri 10.000 TL seviyesinde değerlendirilebilir.

Dostum beni yanlış anlamanı istemem ama kimse bir MyBB temasına 10.000 TL vermez
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: Madonna
Özet
Sonuç: Denge, hız ve modernlik.
Kısaca
Ben MyBB’yi boyamadım.
Yeniden kurdum.

Alıcısına hayırlı olsun.
Canlı görmek isteyen reklam değil, doğrudan gelebilir: cypergm.com
Spam ile gelen anında banlanır.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2025 Saat: 23:36)Nazario Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2025 Saat: 23:21)Madonna Nickli Kullanıcıdan Alıntı: izspqqz.png76ka4i9.gif

[quote="Ciri" pid="668287" dateline="1762698830"]
Tekrarlayan arkaplan? Ayrıca o kadar görsel vs güzel ayarlamışken neden forum arkaplanı beyaz bıraktın, versene oraya da bi şeffaflık

Dostum beni yanlış anlamanı istemem ama kimse bir MyBB temasına 10.000 TL vermez

Hayır bro, fikrin için teşekkür ederim, önemli, bir açıklama yaptım ve gönderiyi paylaştım, zaman öldürmek için zaten aklıma mybb değiştirme fikri gelmişti tasarılıyorum işte, teşekkürler.
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
MyBB ile zaman kaybetmemeni öneririm dostum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Vidinli.net Shopping Platform