05-10-2023 Saat: 14:48
11 Sene sonra herkese iyi forumlar, esenlikler dilerim.
Bugün eski arşivlere bakarken bu sitenin ismini gördüm. Kullanıcı adımı taratarak geçmişte neler yapmışım diye bakayım dedim şok oldum :)
Açtığım bütün eski konular, yazdığım yorumlar olduğu gibi hepsi duruyordu.
Şimdi 25 Yaşındayım. Son konumu 11-12 sene önce açmışım tekrardan buraları görmek beni duygulandırdı.
Bu forum aracılığıyla, logo yapımını, grafik tasarımı bir çok şeyi öğrenmiştim.
Şimdi Video Motion Grafiker olarak mesleğimi sürdürüyorum.
Asıl temelleri attığım nokta, bana bu mesleği sevdiren site destek.10tl.net forumuydu.
Yapmış olduğum yorumlar, mesajlar bir nebze yüzümü güldürdü :)
Şimdi size o konuları açtığım yaklaşık 12 Sene önceki hali mi günümüzde ki halimi ileteyim.
O zamandan bu yana verdiğim emek, uğraş hala aynı tek farklılık cebimize para girmesi :)
Görsellere Ek'ten ulaşabilirsiniz.
iyi forumlar.
Bugün eski arşivlere bakarken bu sitenin ismini gördüm. Kullanıcı adımı taratarak geçmişte neler yapmışım diye bakayım dedim şok oldum :)
Açtığım bütün eski konular, yazdığım yorumlar olduğu gibi hepsi duruyordu.
Şimdi 25 Yaşındayım. Son konumu 11-12 sene önce açmışım tekrardan buraları görmek beni duygulandırdı.
Bu forum aracılığıyla, logo yapımını, grafik tasarımı bir çok şeyi öğrenmiştim.
Şimdi Video Motion Grafiker olarak mesleğimi sürdürüyorum.
Asıl temelleri attığım nokta, bana bu mesleği sevdiren site destek.10tl.net forumuydu.
Yapmış olduğum yorumlar, mesajlar bir nebze yüzümü güldürdü :)
Şimdi size o konuları açtığım yaklaşık 12 Sene önceki hali mi günümüzde ki halimi ileteyim.
O zamandan bu yana verdiğim emek, uğraş hala aynı tek farklılık cebimize para girmesi :)
Görsellere Ek'ten ulaşabilirsiniz.
iyi forumlar.