Merhabalar,
Kategorilerin düzeni hakkında bir ara böyle bir şey yazmıştım.
Bu fikrim hâlâ geçerli, şu an ki kategori düzenini ben pek beğenmiyorum açıkçası. Düzenlenmeli bence, eminim sizce de öyledir.
Bu konuya anket ekliyorum, oradan fikrinizi belirtebilirsiniz. Ek olarak yorum kısmına da düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
Eğer kategorileri düzenleyeceksek öncelikle örnek taslak oluşturmalıyız. Taslak üzerinden gidip en son kategorileri düzenleyelim.
İşlerimizi özenle yapmaya çalışalım en azından.
Sitenin yeniliğe ihtiyacı var, bahsettiğim yenilik temel olarak en hızlı yapabileceğimiz yeniliklerden. Bir yerden faaliyete başlamak lazım...
Kategorilerin düzeni hakkında bir ara böyle bir şey yazmıştım.
Alıntı:NOT:Burada bulunanların hepsi sadece fikirden/benim görüşümden ibarettir.Kategori Düzeni
Forumdaki en ilgi çekici yerlerden birisi de kategorilerdir. Kategoriler sade ve ilgi çekici bir düzene sahip olmalı. Kategorilerin başlıkları ve açıklamaları sade ve öz olmalıdır. Kullanıcılar paylaşım yaparken kategori aramakla sıkıntı çekmemelidir.
Kategoriler daha çok olursa, paylaşımlar daha çok olur. Bu nedenle kategori çeşitliliği arttırılmalıdır.
Bu fikrim hâlâ geçerli, şu an ki kategori düzenini ben pek beğenmiyorum açıkçası. Düzenlenmeli bence, eminim sizce de öyledir.
Bu konuya anket ekliyorum, oradan fikrinizi belirtebilirsiniz. Ek olarak yorum kısmına da düşüncelerinizi belirtebilirsiniz.
Eğer kategorileri düzenleyeceksek öncelikle örnek taslak oluşturmalıyız. Taslak üzerinden gidip en son kategorileri düzenleyelim.
İşlerimizi özenle yapmaya çalışalım en azından.
Sitenin yeniliğe ihtiyacı var, bahsettiğim yenilik temel olarak en hızlı yapabileceğimiz yeniliklerden. Bir yerden faaliyete başlamak lazım...