Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tl.net 2.0 Herkese Hayırlı Olsun
daha iyi bir şekilde geliştirilecek BEKLEYİN.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz, üzüldüm sanki ^^ Teşekkürler :)
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Desteğin en iyi teması
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dükkandan istatistiklere gelince hata kodu oluşuyor yukarıda.Belki daha önceki temada da vardır ama ben yinede belirtmek istedim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@admin Görüşünüz önemli.
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İmza ayracı eklenmiştir fakat aynısı css olarak tekrar düzenlenecek. (Gece temasında kullanılması için)
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
- Menüye hover getirildi, fakat ufak bir değişikliği olacak.

Önümüzdeki gelişme:
- Gece temasının renk ayarlanması.
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Menü hoverı son haline getirildi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema müthiş olmuş. Çizeninde kodlayanın da eline sağlık. Yalnız gece modunda bazı hatalar var. Yazılar gri postbit beyaz onlarda giderilirse çok güzel olacak.
AromaticCoolInexpectatumpleco-size_restricted.gif
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-12-2017 Saat: 14:35)Falcon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tema müthiş olmuş. Çizeninde kodlayanın da eline sağlık. Yalnız gece modunda bazı hatalar var. Yazılar gri postbit beyaz onlarda giderilirse çok güzel olacak.

Allah izin verirse hepsi hallolacak hocam :) Beni meşgul eden bazı sorunlar var, o sorunlar halledilince hızlı bir şekilde geliştireceğiz.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Stabil değil henüz, bu temada bütün yaratıcılığın postbite harcandığını düşünüyorum. Postbit hariç göze çarpan bir özellik yok. Ve postbitin bu şekilde rankınızın rengine göre ayrılması, üyelere yetkililerin üyelerden üstünlüğünü gösterecektir(buna ben de dahilim). İster istemez insanda bu algı olacaktır. Renkler birbirinden çok keskin bir şekilde ayrılıyor.

Ek olarak gece versiyonu çok kötü şu an. Umarım geliştirirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
MaNk2g.png
Mobil sürümde özel mesaj gönderirken böyle oluyor. @Quexa @Nophex
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2017 Saat: 14:45)Antares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Stabil değil henüz, bu temada bütün yaratıcılığın postbite harcandığını düşünüyorum. Postbit hariç göze çarpan bir özellik yok. Ve postbitin bu şekilde rankınızın rengine göre ayrılması, üyelere yetkililerin üyelerden üstünlüğünü gösterecektir(buna ben de dahilim). İster istemez insanda bu algı olacaktır. Renkler birbirinden çok keskin bir şekilde ayrılıyor.

Rankı daha çok ön plana almak için postbite bu tarz bir şey yaptık bilmiyorum diğer üyelerde bu düşüncede ise hafiften bir şeylerin azaltılması uygulanabilir, veya 100 mesajdan sonra istenilen rengi ekleme gibi vs. vs.

Header ve footer için değişik bir tasarım düşünüyordum fakat düz başladık düz gidelim diye sadece minimal olarak kullanabileceğim yerlerde tasarımın asilliğini göstermeye çalıştım. (örn: postbit, kullanıcı imzası, menü)

Gece kısmını değiştireceğiz. Renklerin uyumunu çözüp en kısa sürede değiştireceğiz.

- Peki sizce "göze çarpan özellik" olarak ne ekleyebiliriz ? Yardımcı olursanız değerlendirebiliriz. Teşekkürler @Antares
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(30-12-2017 Saat: 19:08)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(30-12-2017 Saat: 14:45)Antares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Stabil değil henüz, bu temada bütün yaratıcılığın postbite harcandığını düşünüyorum. Postbit hariç göze çarpan bir özellik yok. Ve postbitin bu şekilde rankınızın rengine göre ayrılması, üyelere yetkililerin üyelerden üstünlüğünü gösterecektir(buna ben de dahilim). İster istemez insanda bu algı olacaktır. Renkler birbirinden çok keskin bir şekilde ayrılıyor.

Rankı daha çok ön plana almak için postbite bu tarz bir şey yaptık bilmiyorum diğer üyelerde bu düşüncede ise hafiften bir şeylerin azaltılması uygulanabilir, veya 100 mesajdan sonra istenilen rengi ekleme gibi vs. vs.

Header ve footer için değişik bir tasarım düşünüyordum fakat düz başladık düz gidelim diye sadece minimal olarak kullanabileceğim yerlerde tasarımın asilliğini göstermeye çalıştım. (örn: postbit, kullanıcı imzası, menü)

Gece kısmını değiştireceğiz. Renklerin uyumunu çözüp en kısa sürede değiştireceğiz.

- Peki sizce "göze çarpan özellik" olarak ne ekleyebiliriz ? Yardımcı olursanız değerlendirebiliriz. Teşekkürler @Antares

Dediğim şey sadece öznel bir bakış açısı. Göze çarpan bir özellik eklemenize gerek yok. Sadece güncelliğini yitirmesin yeter.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorumunuz için teşekkürler :)
& digital artist
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tooltip eklenmiştir.
@TaaRRuz
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ftp acabilen varmı bende hata vermekte. su hatayı veriyor Internal Server Error
The server encountered an internal error and was unable to complete your request. Either the server is overloaded or there is an error in the application.

@admin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ftp sıkıntılıydı sanırım bir sorarım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende hata vermiyor. Kapı yerine (Port) 2121 mi giriyorsunuz? @pro35x
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: